radu cnc Postat Octombrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Piesa este comandata de cineva.Sudurile le-am facut cu un aparat OERLIKON DTW 361. Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 23, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2012 Am primit o papusa mobila de la un strungar iesit la pensie care o avea printre scule.Dupa ce am curatat-o si am indepartat rugina arata ca in poze, cred ca este de la un strung mai mic ca SP-urile si cred ca este de provenienta germana.Are forme frumoase si este ca o bijuterie.Stie cineva de la ce model de strung este? Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Octombrie 23, 2012 Partajează Postat Octombrie 23, 2012 http://www.ebay.at/itm/Lorch-Kurbelreit ... 35c0c4f084 Seamana ... Grig Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 24, 2012 Partajează Postat Octombrie 24, 2012 Nu prea seamana. In plus, este incompleta - ii lipseste suportul-ghidaj. Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 24, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2012 . In plus, este incompleta - ii lipseste suportul-ghidaj.Daca va referiti la ghidaj, el nu este prismatic ci cum este pe papusa mobila, si am intalnit acet tip la un strung WEILER mic fara cutie de avansuri si filete si fara carucior deplasabil cu o roata de comanda. Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Ieri am realizat o piesa complexa din aluminiu. http://ruian.ro/piesa-aluminiu/ Link spre comentariu
alin 105 Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 traznet!Cel de-al doilea universal statea bine fixat?Iese mult "in consola" (impropriu spus) ...Prelucrarea finala a partii rotunde din exteriorul portlagarului cum ati realizat-o?in timpul aschierii invartiti platoul divizorului? Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Cel de-al doilea universal este un universal cu bacuri cu strangere independenta si a fost prins in cel de pe strung cu bacuri inverse.Nu este asa de greu , are 4...5Kg si nu a vibrat deloc ansamblul.Piesa cu talpa a fost prelucrata dintr-o singura prindere pe masa rotativa si am rotit masa pentru realizarea semicercului. Link spre comentariu
daredan Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Meserie! O adevarata placere sa lucrezi cand ai cu ce. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 26, 2012 Partajează Postat Octombrie 26, 2012 Sunt sigur ca desi are cu ce, Radu simte lipsa destulor mijloace tehnice. Ma insel?! Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Octombrie 27, 2012 Administratori Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Mijloace fixe oricate ai avea tot lipseste mai mereu cate ceva care este esential Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 27, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2012 Multumesc pentru aprecieri.Vasile are dreptate, pe masura ce dotarile cresc, cresc si pretentiile.Mie imi plac provocarile si sa realizez cat mai multe lucrari de complexitate cat mai mare cu ceea ce am. Link spre comentariu
radu cnc Postat Noiembrie 8, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2012 Acum stiu si la ce este folosita piesa executata si anume de la un cap laser industrial. Link spre comentariu
radu cnc Postat Noiembrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2012 Am avut de rectificat filetul de la piulita care tine ciurul la masini de tocat carne (masini noi), filet executat partial in graba si nu strangea ciurul pe cutit, nu se infileta suficient.Din cauza aceasta masinile de tocat carne nu se puteau vinde. Link spre comentariu
radu cnc Postat Noiembrie 16, 2012 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2012 M-am apucat sa-mi confectionez bacuri din C120, pentru menghina hidraulica caci eu cand am cumparat-o de la cel care a avut-o, a frezat accidental in bacuri si acum ma deranjeaza ca la piese din aluminiu raman urme fine pe piesa pe partea care este stransa.Am cumparat C120 bara (numai dimensiunea asta am gasit-o) de 90mm diametru, am taiat-o la lungime cu flexul si am frezat pentru a ajunge la o dimensiune sa o pot separa prin gaurire.Urmeaza frezarea, calirea si rectificarea plana.Poze... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum