acs Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Multumesc, nu am vazut pana acum pe piata plansaibe asa mici in diametru de 125mm..Exista si mai mici eu am unul de 100mm si e chiar nou. Link spre comentariu
alin 105 Postat Septembrie 26, 2012 Partajează Postat Septembrie 26, 2012 aproape gratis, as zice.In cluj preturile de la talcioc intrec uneori preturile d ela magazine online, unde primesti factura, garantie si un produs nou. Link spre comentariu
radu cnc Postat Septembrie 26, 2012 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2012 Da pretul nu este mare avand in vedere cat este unul nou.Eu am tot umblat prin targ sa caut sa mai cumpar inca un universal de 80...100mm cu bacuri cu strangere centrata.Am inceput un proiect de masa rotativa, si-mi trebuie universal mic ca m-am saturat sa tot ma chinui cu masa rotativa a frezei FUS25 care are vreo 60Kg, si tot trebuie sa o instalez, cand am de realizat peste 70% piese mici.Cam asa arata ce am construit pana acum... Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Am avut de realizat o piesa deteriorata de la un sistem de fixare a unei roti de lant pe un ax cu ajutorul unor bucsa conice. Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Continuarea executiei piesei... Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 2, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Finalizare executiei piesei deteriorate. Link spre comentariu
mihaighe Postat Octombrie 2, 2012 Partajează Postat Octombrie 2, 2012 Deja incep sa te iubesc ,lasand gluma imi place cum lucrezi ,felicitari. Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 3, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 3, 2012 Multumesc pentru aprecieri.De regula pun lucrarile mai importante sau deosebite ca altfel ar fi foarte multe... Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 9, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 9, 2012 O alta lucrare finalizata, o forja, pentru un coleg de la lucru. Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 11, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 11, 2012 Gaurire cu burghiu de 0.5mm in matrite de aluminiu. Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 17, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 17, 2012 Frezare piese cu lungime mare pe contur... Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 18, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 18, 2012 O problema dificil de rezolvat si anume trebuia gaurita si lamate gaurile o semiluna de otel, problema consta in prinderea dificila a piesei. Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Piesa complexa realizata din elemente sudate. Link spre comentariu
radu cnc Postat Octombrie 19, 2012 Autor Partajează Postat Octombrie 19, 2012 Piesa cum arata la final. Link spre comentariu
alin 105 Postat Octombrie 19, 2012 Partajează Postat Octombrie 19, 2012 dvs.ati realizat si sudurile?cu ce aparat?PS.Ce piesa este aceea? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum