iuli09 Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 o sa-ti spun cum am facut eu ;presupun ca ,in mare , principiul e acelasi. Sistemul audio este legat la televizor , asadar sunetul din TV este scos printr-un sistem audio 5.1 .De asemenea iesirea de pe placa video este conectata la acelasi televizor printr-un cablu dvi-hdmi . Una dintre problemele tale, daca am vazut eu bine, ar fi ca televizorul tau nu are intrare dvi sau hdmi ,asadar e mai dificil sa scoti pe el de pe placa video. Alta problema ar fi ca televizorul nu are iesiri pentru sistem audio... Sper ca am vazut bine . Link spre comentariu
iuli09 Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 daca tot ce vrei e sa legi sistemul audio la calculator n-ai nevoie decat o placa de sunet cu iesiri pentru sistemul tau audio.daca vrei ca intre calculator si sistemul audio sa ai legat si televizorul e mai greu ...am incercat si eu sa scot de pe placa video pe tv cu un cablu S-video 3xRCA + adaptor RCA-SCART dar rezultatele au fost mai mult decat nesatisfacatoare . N-a mers cum trebuie decat cand am schimbat televizorul cu unul cu intrare hdmi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum