Vizitator dany28 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 salutare ma ajuta cineva va rog mult am un laptop asus model:A9RP-5A073 si am o problema cu iel cineva ia facut update de bios si nu a reusit complet sa faca sau nu ia facut bine update de bios si acuma ami arata o liniuta alba an coltu monitorului clipind antruna nu am acces la nici un fel de botare mar anteresa tastele care ar trebui sa le apas sa pot sa fac un update de bios de pe stick usb va rog mult sa ma ajutati daca se poate raman dator iar daca nu am postat bine sant nou pe aci sa ami schimbati subiecu an alta parte multumesc mult stima Link spre comentariu
2informaticos Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Nu stiu daca vei mai reusi sa-l actualizezi prin USB...Recent am avut o problema de genul asta cu un Netbook Acer ZG5, care s-a blocat la o incercare de actualizare BIOS prin USB si ramanea blocat tot asa. Am reprogramat memoria cu un programator extern si s-a rezolvat.Nu sunt rare cazurile astea cand se rezolva doar cu programator extern... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum