Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

amplificator AS 2050

Vizitator danystetcu

Postări Recomandate

Vizitator danystetcu

am achizitionat de curand un amplificator AS 2050 electronica industriala, problema e ca merg amandoua canale dar se aude incet , ca si un electromures 2x15 w. care stie sa-mi spuna ce ar putea avea? finalii slabiti? sau preamplificarea? am vazut pe placile de amplificare niste rezistente negrite aceleasi pe ambele placi. am schema dar nu vad ce valoare are. r 129 ?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 18
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• remus68

3

• marik2500

3

• icar

2

• wally_gatter

2

Top autori în acest subiect

Vizitator danystetcu
am achizitionat de curand un amplificator AS 2050 electronica industriala, problema e ca merg amandoua canale dar se aude incet , ca si un electromures 2x15 w. care stie sa-mi spuna ce ar putea avea? finalii slabiti? sau preamplificarea? am vazut pe placile de amplificare niste rezistente negrite aceleasi pe ambele placi. am schema dar nu vad ce valoare are. r 129. dau volumul maxim la amplificator si de abia imi misca difu de 20w
Link spre comentariu
Vizitator danystetcu
am achizitionat de curand un amplificator AS 2050 electronica industriala, problema e ca merg amandoua canale dar se aude incet , ca si un electromures 2x15 w. care stie sa-mi spuna ce ar putea avea? finalii slabiti? sau preamplificarea? am vazut pe placile de amplificare niste rezistente negrite aceleasi pe ambele placi. am schema dar nu vad ce valoare are. r 129

stie cineva ce valoare are rezistenta r129 din schema asta?

Link spre comentariu
Vizitator danystetcu

probleme cu amplifu as 2050! la-m legat la boxe si dupa 5 minute de functionare sa ars boxa si placa de sunet din calculator :jytuiyu nu stiu ce sa mai fac cu el! are cineva ceva idei?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări