Vizitator catalinmetal Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 salut tuturor! sunt curios daca a finalizat cineva din acesta comunitate vreun amplif bazat pe kitul de la PSC- audio, cel de 100 w in 4 ohmi, cu cate un final pe ramura. amplificatorul este acesta: http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=325 eram curios cum suna, si ce dimensionari s-au folosit pt alimentare, filtrare, radiatoare. multumesc. Link spre comentariu
amatorul Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 eu m-am jucat putin cu acel kit si suna binisor Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 am si eu un amplificator facut cu 2 kituri Fet 100 si sunt multumit de el....de la mine raportul pret calitate este de nota 10 Link spre comentariu
hades12345 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 salut tuturor!sunt curios daca a finalizat cineva din acesta comunitate vreun amplif bazat pe kitul de la PSC- audio, cel de 100 w in 4 ohmi, cu cate un final pe ramura.amplificatorul este acesta:http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=325eram curios cum suna, si ce dimensionari s-au folosit pt alimentare, filtrare, radiatoare.multumesc. daca nu nu ai dat bani pe ele , am eu trei le dau degeaba , nu-mi plac cum se aud Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Eu as incerca DIY-120.Dar mai sunt diponibile? Nu reusesc deloc sa ia legatura cu producatorul Link spre comentariu
Bogdi12001 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Eu am folosit fet 100 in 2 amplifuri de fabrica inlocuind etajele finale si un al 3-lea cu fet 200 si merg foarte bine. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Desi diferenta de pret este semnificativa, daca vrei ceva de calitate ia doua Leach sau Motorola.La fel, daca iti permiti, le dotezi cu o alimentare foarte buna, o racire generoasa si urci curentul de repaos la limita overbiasului sau gm2.Este adevarat ca alimentarea va costa mai mult decat modulele, iar totul cat o carcasa frumoasa echipata cu radiatoare. Link spre comentariu
Vizitator Alex99 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 salut tuturor!sunt curios daca a finalizat cineva din acesta comunitate vreun amplif bazat pe kitul de la PSC- audio, cel de 100 w in 4 ohmi, cu cate un final pe ramura.amplificatorul este acesta:http://www.psc-audio.ro/catalog/product ... cts_id=325eram curios cum suna, si ce dimensionari s-au folosit pt alimentare, filtrare, radiatoare.multumesc. daca nu nu ai dat bani pe ele , am eu trei le dau degeaba , nu-mi plac cum se audAm avut si am testat la maxim acest amplificator si nu se ridica la banii pe care ii dai pe el.... Link spre comentariu
Catalin C. Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Am avut si am testat la maxim acest amplificator si nu se ridica la banii pe care ii dai pe el....Da-ne te rog mai multe detalii despre cum ai testat. Altfel afirmatia ta nu are nici o relevanta. Link spre comentariu
Vizitator catalinmetal Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 totusi, cu ce ati comparat?cu alte kituri diY, adica cele precizate de userul sorteh? evident ca la banii astia nu va suna a "racheta" insa pe mine pe intereseaza un kit de baza caruia sa ii fac upgradari si sa studiez influenta fiecarui pas in sunet. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Daca in loc sa intrebi ai citi pur si simplu, ai avea deja raspunsuri la intrebarile elementare ! Cauta posturile - sa zicem ultimile 100 - ale lui HPVictor si ale lui Sorteh si ai sa afli deja cum se departajeaza [grosier] kiturile si cam de la ce ar trebui sa pleci pt a re-descoperi hi-fi abc-ul amplificatoarelor In nici un caz nu te astepta sa ti se dea mura in gura - aici cei care stiu ii ajuta doar pe cei care au nevoie. Pt cei doar curiosi se dau cai de studiu. Ai sa vezi, de altfel ... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum