Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

PIC12F629 - comportare ciudata !!! Ce se intampla ?

messu

Postări Recomandate

• Răspunsuri 48
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• messu

20

• Liviu M

8

• louis

6

• fratello

5

Top autori în acest subiect

@louis: Pe prima pagina, al 6-le post ignorandu-l pe Mitica, e un post al lui fratello care contine un screen-shot; daca zoomezi ai sa vezi semnificatia cuvantului de configurare descompusa pe biti (cu nume). :rade:

Link spre comentariu

tu de unde crezi ca am auzit de "pic disasm"? din poza aia. culmea e ca azi dim nu mi-a mers sa dezasamblez, dandu-mi erroare cand incarcam hex-ul. acum seara am obtinut si eu aceeasi img ca fratello. foarte SF.

Link spre comentariu

Cred ca sint dator cu o informatie, ca vad ca discutia s-a cam incins.Urmand sfatul lui @fratello, am scris un mail autorului care mi-a raspuns (atentie !) cam asa:"si eu patatesc la fel" (zice el) dar numai cand bate soarele in receptorul IR :ras: La solicitarea codului sursa, nu mi-a raspuns nimic....Cert este ca am pus un alt tip de rceptor IR (conectat la uC cu filtru cu condensator si rezistenta) dar fara rezistenta de pull-up pe MCLR si treaba, din nou, merge OK. Se adevereste ca am avut dreptate ? E vrajit sau nu ? :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări