louis Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 deci, hex-ul de pe site era busit, sau o fi umblat autorul zilele astea si l-a pus busit?ciudat, am mai incercat o data si acum a mers, l-a dezasamblat.arata MCLR off deci n-ar fi de la asta. arunca-l Link spre comentariu
Liviu M Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 @louis: Pe prima pagina, al 6-le post ignorandu-l pe Mitica, e un post al lui fratello care contine un screen-shot; daca zoomezi ai sa vezi semnificatia cuvantului de configurare descompusa pe biti (cu nume). Link spre comentariu
louis Postat Ianuarie 31, 2011 Partajează Postat Ianuarie 31, 2011 tu de unde crezi ca am auzit de "pic disasm"? din poza aia. culmea e ca azi dim nu mi-a mers sa dezasamblez, dandu-mi erroare cand incarcam hex-ul. acum seara am obtinut si eu aceeasi img ca fratello. foarte SF. Link spre comentariu
messu Postat Februarie 4, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 4, 2011 Cred ca sint dator cu o informatie, ca vad ca discutia s-a cam incins.Urmand sfatul lui @fratello, am scris un mail autorului care mi-a raspuns (atentie !) cam asa:"si eu patatesc la fel" (zice el) dar numai cand bate soarele in receptorul IR La solicitarea codului sursa, nu mi-a raspuns nimic....Cert este ca am pus un alt tip de rceptor IR (conectat la uC cu filtru cu condensator si rezistenta) dar fara rezistenta de pull-up pe MCLR si treaba, din nou, merge OK. Se adevereste ca am avut dreptate ? E vrajit sau nu ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum