Vizitator darkangel655 Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 sunt nou, am vrut si inainte sa fac o incita de boxe cu inalte si joase, dar din cauza bugetului am lasat-o balta! Acuma am o alta ocazie sa fac un subwoofer cu Peiying py-pa250f4, am toate specificstiile parametrilor T/S AICI. Care ma poate ajuta sa fac o incinta? Link spre comentariu
ahegyes Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Dupa parametrii din linkul de mai sus eu as face o incinta cam asa:-volum 40 litrii - basreflex- tubul reflex de 8cm diametru interior si lung de 15cm- cutia umputa 50% cu material fonoabsorbant.F3 obtinut - undeva la 38hz. Link spre comentariu
Vizitator darkangel655 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Multumesc.Mai am ceva intrebari (sunt incepator, prima boxa facuta vreodata) conteaza din ce material e facut, MDF e bun? Si de unde as putea cumpara un filtru, sunt dintro regiune mai retrasa sa zic asa (si totusi este si asta un ras,cica, Negresti Oas) si ma costa 80-90Lei transport cu curier pana aici , si eu nu prea ma duc pana in Stau Mare/Baia Mare (timp) si nu prea gasesc magazin cu filtre dar sa aiba si transport cu posta...Multumesc inca o data stima, Ema Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum