Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Peiying PY-PA250F4 incinta subwoofer,ajutor

Vizitator darkangel655

Postări Recomandate

Vizitator darkangel655

sunt nou, am vrut si inainte sa fac o incita de boxe cu inalte si joase, dar din cauza bugetului am lasat-o balta!

Acuma am o alta ocazie sa fac un subwoofer cu Peiying py-pa250f4, am toate specificstiile parametrilor T/S AICI.

Care ma poate ajuta sa fac o incinta?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ahegyes

1

Top autori în acest subiect

Dupa parametrii din linkul de mai sus eu as face o incinta cam asa:-volum 40 litrii - basreflex- tubul reflex de 8cm diametru interior si lung de 15cm- cutia umputa 50% cu material fonoabsorbant.F3 obtinut - undeva la 38hz.

Link spre comentariu
Vizitator darkangel655

Multumesc.Mai am ceva intrebari :jytuiyu (sunt incepator, prima boxa facuta vreodata) conteaza din ce material e facut, MDF e bun? :nas: Si de unde as putea cumpara un filtru, sunt dintro regiune mai retrasa sa zic asa (si totusi este si asta un ras,cica, Negresti Oas) si ma costa 80-90Lei transport cu curier pana aici :aut: , si eu nu prea ma duc pana in Stau Mare/Baia Mare (timp) si nu prea gasesc magazin cu filtre dar sa aiba si transport cu posta...Multumesc inca o data :da stima, Ema :87

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări