Vizitator yo_cristinel Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 se aude un sunet ca si cum ar cupla si decupla un releu de tensiune. atunci cand cupleaza se aude sonorul in difuzoare si imediat decupleaza iar si nu se mai aude si apoi iar cupleaza si decupleaza unu dupa altu cam de vreo doua ori dupa care nu sta decuplat o vreme fara sa se auda nici un sunet in boxe si apoi incepe iar cuplaj decuplaj...! astept raspuns.mersi! Link spre comentariu
Vizitator catalinstefan1987 Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Salut dupa cate spui tu amp are un releu de protectie pentru boxe vezi ca daca te uiti atent pe acel releu iese + de la difuzoare daca vrei te poti lega cu difuzoarele inainte de releu si ai rezolvat problema pana ajungi cu ea la un electronist sa vada ce anume are defect succes Link spre comentariu
paul14 Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Dupa ce zici e de la protectie. Posibil sa ai curent continuu pe iesire si de aceea intra protectia. Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Am avut si eu un Lem pegasus 118 care facea la fel si cel care sa uitat in el(mi la facut praf ) a zis ca avea un canal ars Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum