radue Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Marketingul asta, n-ai ce-i face, multi cred ce se zice si de acolo invata rau. Link spre comentariu
Vizitator nevermind Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 ca tot suntem la sectia subwoofer..... am vazut undeva subwoofer facut cu c15-300mb si mai erau la fel si cu hp18w.chestia e ca eu :smt007 de difu asta su vreau sa fac un sub.Pt Frunzila: am auzit ca daca iau difu de la tine faci si proiectu...Asa e?Prin Ianuarie as vrea si eu un dif d-astaPS: Suna bine un c15-300mb ca sub??? Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 2, 2005 Partajează Postat Noiembrie 2, 2005 MB vinde de la midbassalege alt model (c15-400b, etc.) Link spre comentariu
Vizitator akustic Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 http://www.hometheaterhifi.com/volume_9 ... -2002.html Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 9, 2005 Partajează Postat Noiembrie 9, 2005 ca tot suntem la sectia subwoofer..... am vazut undeva subwoofer facut cu c15-300mb si mai erau la fel si cu hp18w.chestia e ca eu :smt007 de difu asta su vreau sa fac un sub.Pt Frunzila: am auzit ca daca iau difu de la tine faci si proiectu...Asa e?Prin Ianuarie as vrea si eu un dif d-astaPS: Suna bine un c15-300mb ca sub???hai ca am reusit sa proiectam un sub si pt c15-300mbvezi la mine pe forum Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum