Vizitator aiwa Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 cine poare sa ma ajute cu nsite sfaturi pt subwoofer ... vreau sa cumpar un difuzor de bass (inca nu m-am hotarat ce model si de la ce firma) impedanta 4 ohmi ,6'' dar inca nu stiu nici cat de puternic... as vrea sa stiu si eu ce filtru sa fac pentru el ( am un sitem 2.1 de 15 w si vreau sa pun subwooferul asta la sistemul ala in loc de wooferul ala vechi ) si incinta as vrea sa stiu cam ce volum ar trebui sa aiba si cu ce sa o calculez...avand in vedere ca dif o sa fie de 6 '' . si scuze ca am postat aici dar nu puteam sa postez la amplificatoare pt ca am deschis 2 subiecte Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Cam ce putere te-ar interesa?Ar fii recomandat sa fol un dif mai mare de 8" pt un bass mai frumos sa zic asa. Cutia o calculezi in functie de parametrii difului. Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 SIncer nu prea vad eu cum o sa scoti bas dintr-un dif de 6", poate 8" cum a zis Bogdan.Spune si ce suma vrei sa investesti si o sa primeste recomandari spre diferite difuzoare. Link spre comentariu
Vizitator aiwa Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 pai am vazut unul la 80 lei...de 6" ..nu pot sa fac rost de poza...dar credeam ca e bun pt ca avea un magnet foarte gros... Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 unde ? ce firma ? Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Poate sa aiba magnetu cat casa dak membrana e mica....nu vei scoate bass din el. Ca sa ai un bass cat de cat un dif de minim 8". Difuri de 6 " se fol in sisteme dinastea varza de pe piata. 2.1 5.1 7.1 astea care le vezi la cateva milioane dar care numa finisiajul is de ele. Link spre comentariu
m4xx Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 la cat de bine se vand..bag de seama ca asta conteaza cel mai mult...daca e cum zici tu.... :rolleyes: Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Astea de pe piata au si difuzoare de 4" pt un bas ce rupe tot :smt005 Poti incerca difuzoare Visaton de la http://www.hi-end.ro Link spre comentariu
adi_0106 Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 vestitul genius 5.1 - 3600 W PMPO (care il am si eu) are sub cu dif de 6.5" si suna ...... mult superior unor boxe facute cu difuri de 8" chiar si de 10" (difuri chinezesti)ideea e daca difu e cat de cat bun si ii faci o cutie buna ....... :supz: succes garantat si satisfactie deplina Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 geniusu ala suna doar tare pt cat de mic e diful...dar atat.Asa ca tot mai bine iei dif mai barosan. Link spre comentariu
Vizitator aiwa Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 aici va cam contrazic...iau spre exemplu altec lansing atp3 si atp5 care nu se mai fabrica...(doar atp3 se mai gasesc pe la unele magazine ) care au difuzorul de 6" long throw...spuneti ca nu va place bassul ala..ca va contrazic :P Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Stai sa te contrazic eu: compara basul ala de la altec lansing cu basul de la un sw cu HP-15W ( 15" ) si zi-mi care este bas adevarat ( basul se si simte, nu numai se aude ).Fac pariu ( fara sa fi ascultat sistemul respectiv ) ca nu coboara mai jos de 45 Hz, nu ca ar trebui, dar nu cred ca coboara eficient nici sub 50 Hz.Explica-mi si mie ce inseamna long throw ca eu habar n-am.Parerea mea e ca un difuzor long throw e in difuzor care are SPL mare ca sa poate "arunca departe".Daca gresesc scuza-ma dar nu am intalnit asa marketing pana acuma.Succes.PS: Ala poate scoate bas, dar doar bas, care e pana in 80 Hz, subbas nu cred ( de la 80 Hz in jos ). Link spre comentariu
Vizitator aiwa Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 da..ai dreptate...pt ca la un dif care coboara pana la 40 hz ..se simte bassul nu se aude dar totusi nu poti compara un sub de 15" cu unul de 6"...si eu spun ca isi merita banii in comparatie cu alte sisteme de pe piata la acelasi pret... :P Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Se simte si se si aude.Oricum, am inceput sa uirasc sistemele de calculator pentru sunetul lor.( bas fortat, inalte niet )Succes cu proiectul. Link spre comentariu
Sharky Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 probabil se refera la cursa membranei, denumirea de longthrow.Dar daca nuami atat scrie acel longthrow poate fi si de 3mm liniar si restul...anapoda. :finga: :toimonster: ....Omul apasa cu degetul, vede ca se misca mult, dar habar nu are cat de "corecta" e miscarea :rolleyes: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum