Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 salut,am si eu o intrebare:am 2 incinte mici cu inaltimea 50 cm ;latimea partii din fata (partea in care e pus difuzorul)de 30 cm si as dorii sa pun un difuzor cu diametrul de 25 cm in incinta.initial am avut in incinta difuzoare de 20 cm dar le am ars.incinta mai are si 3 tweetere .este o idee buna sa pun un difuzor de 25 de cm daca incinta este atat de mica?ce ar trebui sa fac?astept un rasp pls!!! Link spre comentariu
Toader Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Incearca sa dai detalii in legatura cu ce vrei sa faci.Asa pusa problema , e total aiurea, fara logica, din punctul meu de vedere. Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 nu e aiurea,i-ti spun eu ce vreavrea sa puna un difuzor "X" intr-o cutie "y"nu nu poti ,sau, ba da poti dar cele mai multe sanse pe care le ai sa se auda mai prost ca inainteciteste si si tu de parametri t/s si ai sa intelegiasta daca poti ) Link spre comentariu
Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 aceasta este incinta si difuzorul vechi difuzorul are 20 cm si as vrea sa maresc incinta si sa pun unul de 25 cm .Merita sa modific incinta sau ar trebui sa rebobinez difuzorul vechi? Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 daca-mi spui cati ani ai i-ti raspund care parte din "citeste despre parametri t/s "nu ai inteles-o Link spre comentariu
Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 scz dar sunt nou in industria asta a boxelor si nu ma pricep mai deloc am 15 ani si am un amplificator si boxele astea cu care dau chefuri la mn acasa cu prieteni te rog dami niste linkuri cu informatii k sa mai invat si eu ceva si dak se poate ajuta ma cu astea sa nu dau banii degeaba pe difuzoare,ms mult Link spre comentariu
Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 scz pt poza dar nu putea sa pun o poza mai mare de 500kb si a trebuit sa i reduc rezolutia Link spre comentariu
Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 scz pt poza dar nu pot pune una mai mare de 500 kb si a trebuit sa ii micesc rezolutia ms mult pt informatii o sa ma uit peste link si o sa invat ce sunt acesti parametrii t si s Link spre comentariu
Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 bun si ce inseamna aceste porturi de bass reflex cum se va auzii sunetul va avea prea mult bass?acm sunt incepator scz nu va mai radeti va rog si da ti mi un sfat util mai pe intelesul meu spune ti mi sa pun sa u sa nu pun alte difuzoare? Link spre comentariu
Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 scuze ma poti ajuta te rog ,tragaciu, spune-mi doar atat :sa pun sau sa nu pun un difuzor mai mare?se va auzii mai bine sau nu are rost?? Link spre comentariu
Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 multumes mult ,tragaciu ,as vrea sa te intreb cum vor afecta sunetul aceste porturi de bass reflex daca voi pune un difuzor cu un diametru mai mare?multumesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 Ete scartz... frecventa de acordaj nu se poate schimba decat daca se modifica volumul interior al incintei, dimensiunile generale ale portului si temperatura aerului din incinta (care afecteaza viteza aerului in general)... in cazul asta, in cel mai rau caz, difuzorul nouva dislocui un alt volum, cu putin mai mare, dar asta nu va afecta intr-o masura foarte mare frecventa de acordaj.Parerea mea personala e ca nu intotdeauna mai mult sau mai mare, e mai bine... in cazul asta, cred ca mai "talentat" e mai bine.Cauta-ti un difuzor, la acelasi diametru, de calitate peste cel vechi si nu-ti mai bate capul... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 12, 2011 Partajează Postat Ianuarie 12, 2011 De acord cu asta, dar belelele vor fi altele in cazul lui, asta daca presupunem ca incinta a fost proiectata corect de la inceput...Atunci ar avea ce sa strice. Daca n-a fost proiectata corect de la inceput, atunci e posibil s-o imbunatateasca fara sa vrea... :bandPune-i un difuzor mai civilizat, la acelasi diametru si impedanta pe care o cere amplificatorul... si da-i in goarna linistit. Nu scoti tu hi-fi din incinta aia, nu-ti bate capul...Daca te arde foarte tare totusi sa inveti, spor la studiat... Link spre comentariu
Vizitator razvan95 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 va multumesc mult ,chiar am gasit un difuzor nou de acela si diamatru si am sa l pun pe acela este un dif de 280w si rms de 200 w .multumesc mult pt toate raspunsurile va respect Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum