Vizitator mad_max Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 salut baietzi!am si eu o mica problema cu placa video (daca nu am postat unde trebe mutati-l voi va rog):am o placa video Gforce4 , care are tv out. imi merge pe tv dar nu pot sa vad dual view (adica sa vad si pe monitor si pe tv aceeasi imagine , si ma descurc f greu cu reglajele).va intreb pe voi :oare sa nu stie dual view? (am gasit in proprietati si clone si dual view si nview dar nu pot sa accesez asa ceva) . Sa fie din drivere dar le-am tot schimbat.?!? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 tu ai nevoie de clone, nu de dual view şi ar trebui să setezi din drivere. sincer.. nu îmi aduc aminte acum setările... :weedman: Link spre comentariu
Vizitator mad_max Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 :yawinkle: daca iti aduci aminte te rog sa scriima chinui cu chestia asta de cevavreme si nimeni nu stie cum so rezolvmerci Link spre comentariu
Vizitator Navajo Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Eu stiu ca nu merge cu ambele,ori tv ori monitor si asta e valabila si la alte placi ceva mai bune.Pt placa ta sunt drivere Detonator dar sunt sigur ca ai Forceware care asa iti arata in nVidia utility,dual view. Link spre comentariu
chetross Postat Octombrie 26, 2005 Partajează Postat Octombrie 26, 2005 Eu stiu ca nu merge cu ambele,ori tv ori monitor si asta e valabila si la alte placi ceva mai bune.Pt placa ta sunt drivere Detonator dar sunt sigur ca ai Forceware care asa iti arata in nVidia utility,dual view.Eu am vazut mai de mult la un tovarash ca se putea.Se uita si la film pe tvout si in acelasi timp naviga p net pe monitor. Link spre comentariu
Kiusro Postat Decembrie 7, 2006 Partajează Postat Decembrie 7, 2006 Serios, se poate amandoua, eu am avut asa cu un GeForce 4 MX440, problema este ca face figuri, posibil sa fie din drivere, mie imi mergea perfect, pana stingeam comp-ul, la restart, ia-o de la inceput cu setariile si mi-a trecut peste cap si l-am bagat... poti sa te chinui cu el nu am placa ta, poate la tine-i alta poveste, daca nu te lasa sa accesezi partile alea, incearca cu un update de driver d pe site-ul lor http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp . Succes! Link spre comentariu
LostCell Postat Decembrie 8, 2006 Partajează Postat Decembrie 8, 2006 eu am gforce4 mx440 si merge pe "clone" cauta optiunea multiple display setup acu nu is acasa ca iti puneam un screenshot Link spre comentariu
Adrian Luben Postat Decembrie 12, 2006 Partajează Postat Decembrie 12, 2006 si eu am avut si a mers din prima, dar nu mai stiu setarile ca am avut acum cativa ani, cred ca tot problema de driver e, sau service-pak-urile astea noi dau driverele peste cap(depinde ce win folosesti). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum