Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa video nvidia MX440P de 64Mb

Vizitator mad_max

Postări Recomandate

Vizitator mad_max

salut baietzi!am si eu o mica problema cu placa video (daca nu am postat unde trebe mutati-l voi va rog):am o placa video Gforce4 , care are tv out. imi merge pe tv dar nu pot sa vad dual view (adica sa vad si pe monitor si pe tv aceeasi imagine , si ma descurc f greu cu reglajele).va intreb pe voi :oare sa nu stie dual view? (am gasit in proprietati si clone si dual view si nview dar nu pot sa accesez asa ceva) . Sa fie din drivere dar le-am tot schimbat.?!?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 7
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• i0nutzb

1

• LostCell

1

• chetross

1

• Kiusro

1

Top autori în acest subiect

Vizitator Navajo

Eu stiu ca nu merge cu ambele,ori tv ori monitor si asta e valabila si la alte placi ceva mai bune.Pt placa ta sunt drivere Detonator dar sunt sigur ca ai Forceware care asa iti arata in nVidia utility,dual view.

Link spre comentariu

Eu stiu ca nu merge cu ambele,ori tv ori monitor si asta e valabila si la alte placi ceva mai bune.Pt placa ta sunt drivere Detonator dar sunt sigur ca ai Forceware care asa iti arata in nVidia utility,dual view.

Eu am vazut mai de mult la un tovarash ca se putea.Se uita si la film pe tvout si in acelasi timp naviga p net pe monitor.
Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Serios, se poate amandoua, eu am avut asa cu un GeForce 4 MX440, problema este ca face figuri, posibil sa fie din drivere, mie imi mergea perfect, pana stingeam comp-ul, la restart, ia-o de la inceput cu setariile si mi-a trecut peste cap si l-am bagat...

poti sa te chinui cu el nu am placa ta, poate la tine-i alta poveste, daca nu te lasa sa accesezi partile alea, incearca cu un update de driver d pe site-ul lor

http://www.nvidia.com/content/drivers/drivers.asp . Succes!

Link spre comentariu

si eu am avut si a mers din prima, dar nu mai stiu setarile ca am avut acum cativa ani, cred ca tot problema de driver e, sau service-pak-urile astea noi dau driverele peste cap(depinde ce win folosesti).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări