Vizitator Eugen Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 Intr-un post anterior discutam de un Daewoo similar cu cel din titlu, care defect fiind pina la urma l-am rezolvat (cu ajutorul dvs.) si acum functioneaza bine. Intre timp am mai gasit unul de vinzare la un tirg de vechituri cu defect lipsa rastru (ecran negru), prezenta sunet.Cerea 2 mil si l-a lasat la 1,8 nenegociabil. Poate cunosteti mai bine piata, merita banii?Eugen :drinkers: Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 daca nu are filamentul intrerupt .... Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 daca e def nu merita pana nu il repari,sa nu fie ceva prea scump si sa te pacalesti(traf linii,tubul,integratul jungle) Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 cp330 e un tv relativ usor de reparat, cu un procesor relativ scump daca e prost dupa procesor cea mai sucmpa piesa care o are este jungla TDA8361 :prayer: Link spre comentariu
mircea626 Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 in principiu defectul consta in lipituri proaste la trafo linii(alim. filament sau bu din linii) ori defect etaj cadre.oricum riscul e cam mare avind in vedere faptul ca sint ff multe modele de natura asta care au tubul obosit.eu zic ca nu merita mai mult de1.3mil Link spre comentariu
Vizitator Eugen Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Filamentul e bun, are inalta pe tub dar nu ma lasa sa umblu in el pina nu-l cumpar. O sa incerc sa mai negociez, poate mai lasa ceva. Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 asta e tare , nu te lasa sa te uiti intr-un tv stricat pana nu-l cumperi :goodman: nu ti se pare nimic dubios , ... ? :rolleyes: Link spre comentariu
Vizitator ALiCE Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 intre a nu te uita si a nu umbla e o mica mare diferenta... Link spre comentariu
Tavi Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 oau , avem un nou filozof pe forum :goodman: Link spre comentariu
Depanatoru Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 Daca ai "norocul" sa fie uzat tubul , ceea ce nu e deloc exclus , ai aruncat banii pe geam , dar cine nu risca nu castiga. Link spre comentariu
luc Postat Octombrie 25, 2005 Partajează Postat Octombrie 25, 2005 la ceea ce spui tu eu zic sa nu oferi mai mult de 4-5 sute,ca sa nu iti para rau :smt005 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum