Vizitator darik Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Salutare tuturor, intrucat mi-a picat placa de baza am achizitionat una second modelul ASUS K8V-MX/S ( fara cd cu drivere), toate bune... dar mai putin sunetul care cam lipseste, doar cand volumul boxelor este la maxim se aude foarte incet ( probat pe 2 perechi de boxe). Am instalat cam toate codecurile/driverele audio gasite pe net si... nimic. Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Salutare tuturor, intrucat mi-a picat placa de baza am achizitionat una second modelul ASUS K8V-MX/S ( fara cd cu drivere), toate bune... dar mai putin sunetul care cam lipseste, doar cand volumul boxelor este la maxim se aude foarte incet ( probat pe 2 perechi de boxe). Am instalat cam toate codecurile/driverele audio gasite pe net si... nimic. inceraca si cu driver magician , poate nu le-ai instalat chiar pe toate Link spre comentariu
Vizitator darik Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 DA-MI-L TU DACA-L AI Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 DA-MI-L TU DACA-L AI uite adresahttp://www.drivermagician.com/download.htm Link spre comentariu
Vizitator darik Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Nu merge nici cu dricerul magician, inclin sa cred ca e placa de sunet Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 la volumul placii te-ai uitat? Link spre comentariu
Vizitator darik Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 da, toate volumele sunt date la maxim Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum