Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Intrebare despre un IC

Vizitator toma_andrei

Postări Recomandate

• Răspunsuri 10
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• misuraelectronic

3

• Spitfire

2

Top autori în acest subiect

eticheta aceea alba este aplicata ulterior , nu acela este codul integratului...! mai mult ca sigur este vorba despre un procesor , insa este personalizat --- adica are un soft implementat --- de catre proprietarul respectivului soft ...! din ce aparat este extras...?

Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei

Nu am habar din ce aparat este extras. De unde l-am luat erau o sumedenie de astfel de "ciudatenii". Pacat insa ca nu stiu ce se cauta... Detin multe IC-uri din modele diferite...

Link spre comentariu

Jupuiti eticheta de pe integrat si vedeti ce scrie pe el...desi as risca o bere ca e PIC16C74A-20/P si provine de la un UPS, contine softul de management, din pacate poate fi scris o singura data(nu poate fi rescris) deci se poate arunca.

Link spre comentariu

Este echivalentul Atmelului pt acel Microchip de care pomeneam... :rade: doar ca e mai ieftin un pic decat Microchip-ul, si tot cu "C" in cod, adica ne-reinscriptibil...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări