Vizitator toma_andrei Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Detin un IC. Are 40 pini si scrie pe el SMK-V9.2Mai scrie pe el:1e52521 - 19652f1 - j 1eo122.Intrebare: Ce este si cat costa? Multumesc. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 postati o poza lizibila cu infractorul , poate ne vin niscaiva idei...! pina acum , informatiile oferite nu ne ajuta prea mult...! Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Acesta este inculpatul:Pe partea cu pinii este scrisa acea serie. Mai lizibila de atat nu pot face poza. Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 eticheta aceea alba este aplicata ulterior , nu acela este codul integratului...! mai mult ca sigur este vorba despre un procesor , insa este personalizat --- adica are un soft implementat --- de catre proprietarul respectivului soft ...! din ce aparat este extras...? Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Nu am habar din ce aparat este extras. De unde l-am luat erau o sumedenie de astfel de "ciudatenii". Pacat insa ca nu stiu ce se cauta... Detin multe IC-uri din modele diferite... Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 daca nu stiti din ce fel de aparat este scos , atunci valoarea lui de piata este exact zero barat...! Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Cea mai mare dreptate aveti. Asta este... Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Jupuiti eticheta de pe integrat si vedeti ce scrie pe el...desi as risca o bere ca e PIC16C74A-20/P si provine de la un UPS, contine softul de management, din pacate poate fi scris o singura data(nu poate fi rescris) deci se poate arunca. Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 De fapt este ATMEL AT89C5224 PC0122 Link spre comentariu
Spitfire Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Este echivalentul Atmelului pt acel Microchip de care pomeneam... doar ca e mai ieftin un pic decat Microchip-ul, si tot cu "C" in cod, adica ne-reinscriptibil... Link spre comentariu
Vizitator toma_andrei Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Am inteles. Am sa mai postez aici si alte intrebari. Multumesc mult. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum