Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

AMD Athlon II X4 640 Quad Core vs intel core 2 duo E8400 ???

bogdan666

Postări Recomandate

tocmai am citit un comentariu care m-a dat pe spatein jocurile cu PhysX, nu poti activa PhysX. atata totsi acum ca m-am decis asupra procesorului o sa am nevoie de o placa video buna, si eventual de un cooler mai bun pentru procesor.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 30
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bogdan666

15

• zoro

9

• Spitfire

3

• high_voltage_tm

2

Top autori în acest subiect

Daca te-ai hotarat sa iei Phenomul quad, atunci se prea poate sa ai nevoie de alt cooler, pt ca din ce am citit coolerul stock e extrem de galagios. Eu nici macar nu l-am montat pe cel stock, ci am pus unul de la Cooler Master ce il aveam mai dinainte, desi nu prea is multumit de comportamentul lui.

In ce priveste placa video, daca mergi pe AMD , iti recomand modelul hd 6850 de la ASUS , se pare ca e cel mai reusit model din acest tip de placa :

http://www.anandtech.com/show/4002/amd- ... us-xfx-msi

Link spre comentariu

nui stres. iese undeva la 440w. sursa are 550.da stiu ca e mai lunga. nici asta nu are nimica. daca nu incape ma bag cu flexu' in carcasa :rade: vreo recomandare pentru un cooler ??

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

e gata sistemul si vreau sa spun ca merge ca uns. dar intreb o chestie. ramii imi sunt pe 1333 dar lucreaza la 666. cum as putea sa-i pun pe 1333, fara sa maresc si frecventa procesorului ?

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...

Memoria e scrisa/citita atat pe frontul crescator, cat si pe cel descrescator al ceasului, efectiv frecventa va fi de sasesutesaizecisisase MHz.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări