bogdan666 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 tocmai am citit un comentariu care m-a dat pe spatein jocurile cu PhysX, nu poti activa PhysX. atata totsi acum ca m-am decis asupra procesorului o sa am nevoie de o placa video buna, si eventual de un cooler mai bun pentru procesor. Link spre comentariu
zoro Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Daca te-ai hotarat sa iei Phenomul quad, atunci se prea poate sa ai nevoie de alt cooler, pt ca din ce am citit coolerul stock e extrem de galagios. Eu nici macar nu l-am montat pe cel stock, ci am pus unul de la Cooler Master ce il aveam mai dinainte, desi nu prea is multumit de comportamentul lui. In ce priveste placa video, daca mergi pe AMD , iti recomand modelul hd 6850 de la ASUS , se pare ca e cel mai reusit model din acest tip de placa : http://www.anandtech.com/show/4002/amd- ... us-xfx-msi Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 ca placa video m-am cam decis asta. ce zici se merita ? Link spre comentariu
zoro Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 E o placa buna, dar vezi ca e si consumatoare de curent. S-ar putea sa ai nevoie de o sursa mai buna. Intra aici : http://www.antec.outervision.com/ si fa un calcul . A, cred ca e si mai lunga decat una obisnuita, deci uita-te si la dimensiuni sa nu ai surprize cu carcasa. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 nui stres. iese undeva la 440w. sursa are 550.da stiu ca e mai lunga. nici asta nu are nimica. daca nu incape ma bag cu flexu' in carcasa vreo recomandare pentru un cooler ?? Link spre comentariu
zoro Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 Am citit lucruri bune despre asta : http://www.pcgarage.ro/coolere/cooler-m ... -212-plus/ . Apropo, vezi ca daca iesi la 440 W consumul, conform calculatorului de pe situ-l ala, sa stii ca acolo se ia in considerare placa video 6870 simpla. Varianta ta e overclockata si are racire suplimentara, incearca sa gasesti pe site-ul producatorului cat consuma exact. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 mai sunt 110w. dupa mine nu ar trebui sa fie probleme.cat despre cooler arate destul de bine si e destul de laudat, si e si la un pret acceptabil. Link spre comentariu
zoro Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Dupa ce termini de facut sistemul, pune niste poze.Succes. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 o sa pun. intr timp m-am razgandit cu placa video si am comandat-o pe asta Link spre comentariu
bogdan666 Postat Februarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 16, 2011 e gata sistemul si vreau sa spun ca merge ca uns. dar intreb o chestie. ramii imi sunt pe 1333 dar lucreaza la . cum as putea sa-i pun pe 1333, fara sa maresc si frecventa procesorului ? Link spre comentariu
Spitfire Postat Februarie 16, 2011 Partajează Postat Februarie 16, 2011 2x6 66=1332................. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Februarie 17, 2011 Autor Partajează Postat Februarie 17, 2011 asta m-a dat gata. si daca las doar o placa de rami atunci de ce scrie pe ei 1333. Link spre comentariu
zoro Postat Martie 1, 2011 Partajează Postat Martie 1, 2011 Ar trebui sa ai o optiune in bios, ceva de genul " strap FSB to MCH ''. Acolo poti seta frecventa de operare pt memorie , fara sa overclockezi procul. Link spre comentariu
bogdan666 Postat Martie 1, 2011 Autor Partajează Postat Martie 1, 2011 nu. asa e cum zice spitfire m-am mai documentat Link spre comentariu
Spitfire Postat Martie 2, 2011 Partajează Postat Martie 2, 2011 Memoria e scrisa/citita atat pe frontul crescator, cat si pe cel descrescator al ceasului, efectiv frecventa va fi de sasesutesaizecisisase MHz. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum