LostCell Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 incercam si eu sa vad pe cineva din alta tara la webacam dar nu se vedea normal:(9 se vede totul gri si numa conturul fetei..am facut si un screen shoot Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 respectiva persoană are cam-ul setat aiurea... Link spre comentariu
LostCell Postat Octombrie 24, 2005 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2005 k si cam ce setari trebuie sa ii faca? Link spre comentariu
i0nutzb Postat Octombrie 24, 2005 Partajează Postat Octombrie 24, 2005 să incerce un default... Link spre comentariu
sxnel Postat Noiembrie 12, 2005 Partajează Postat Noiembrie 12, 2005 Am aceeasi problema cu webcam-ul pe yahoo, si pot sa spun ca am mai intalnit cel putzin 2 persoane cu aceeasi "hiba" ! Orice setari as face , rezultatul este acelasi -> GRI . Eu cred ca este din cauza versiuni de yahoo .Necazul asta a aparut de cand am instalat ver. 7 Cand aveam ver. 6, mergea bine webcam-ul . Are altcineva alta parere ? Link spre comentariu
sxnel Postat Noiembrie 27, 2005 Partajează Postat Noiembrie 27, 2005 Chiar nu mai are sau, nu a mai avut problema asta, nimeni ? Cum ati rezolvat-o fratilor ? Link spre comentariu
UnD3aD Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 si eu am problema asta ... e de la yahoo... Link spre comentariu
sxnel Postat Noiembrie 28, 2005 Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 Am realizat ca de la yahoo poate fi, insa , cum putem sa scapam de problema, fara sa instalam o versiune mai veche ? Asta ar fi interesant de aflat ... :prayer: A reusit cineva , daca da , cum ? :rolleyes: Link spre comentariu
LostCell Postat Noiembrie 28, 2005 Autor Partajează Postat Noiembrie 28, 2005 nu stiu cum so rezolvat problema dar nu o fo nici de la mine si nici de la respectivu cu care vorbeam...nu stiu..poate mi-o lipsit ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum