Vizitator valentinnr1 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Salut am si eu 2 intrebari :-prima e lgata de forum care a inceput sa mi se blocheze subiectele daca puteti sa-mi spuneti si mie multumesc . -a doua este legata de un "PIC16F628" unde gasesc un dispozitiv care sa incrie programul su schema pentru dispozitiv.Multumesc anticipat. Link spre comentariu
crispus Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 -prima e lgata de forum care a inceput sa mi se blocheze subiectele daca puteti sa-mi spuneti si mie multumesc .Multumesc anticipat. Probabil ai probleme cu PC-ul. Ca am cautat cateva din posturile tale si nu-s blocate. Daca totusi ai subiecte blocate, poate e ca nu postezi in sectiunea potrivita. Asta de exemplu ar fi trebuit postata la Microcontrolere\PIC-a doua este legata de un "PIC16F628" unde gasesc un dispozitiv care sa incrie programul su schema pentru dispozitiv.Uite aici e sectiunea pentru PIC-uri. Tot acolo gasesti si programatoare pentru PIC. Link spre comentariu
Administratori Badman Postat Ianuarie 11, 2011 Administratori Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 a inceput sa mi se blocheze subiectele daca puteti sa-mi spuneti si mie multumesc Pentru ca NU postezi unde trebuie ! Ce treaba are energia alternativa cu PIC de exemplu Link spre comentariu
Postări Recomandate