Vizitator DJ_Razyen Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Salut! Am un amplificator Bell PCX 9028 2*1000W + cross Din pacate putin cam prajit ,si m-am blocat la 5 rezistente care nu le pot identifica(ambele canale sunt la fel) Daca aveti schema sau service manual , sau daca cineva detine un astefel de amplificator(sau cunostinte) va rog scrieti aici Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us R605,R606,R613,R614 si R617 Astea sunt rezistentele Astept raspunsurile voastre:) Multumesc, Razvan Link spre comentariu
Vizitator Alex99 Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Razvan...Am vazut din pozele tale si este cam complicat fara o schema sa iti dai seama ce valori au rezistentele alea.... iar pe net nu gasesti nimic .... Te pot ajuta daca vrei cu un cod de culori ..... dar este riscant...:P Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Pai ce il ajuta pe el sint 2 chestii, ori schema ori o foto de la alta jucarie identica, de unde poate identifica valoarea acelor rezistente.Oricum schema ar fi de baza, ca sa inteleaga si de ce s-au ars , acele rezistente... Link spre comentariu
Vizitator DJ_Razyen Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 am cod de culoriar fi buna o schema ,dar nu am gasit niciundesi dupa cum se vede amplificatorul acesta este foarte rarO poza cu locul acela mi-ar fi de ajuns sa ii dau de capat, macar sa aflu ce rezistente erauDaca nu voi afla ce rezistente erau nu imi ramane decat sa scot o parte din schema de pe bord-ul respectiv, si sa incerc sa le determinPoate ajung sa fac nush ce prototip:)) cu mult fum probabilms pt replay baietii Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 Sa ne tii la curent cu ce ai facut!Eu iti recomand 2 module de comanda, de calitate, pentru acei finali, si scapi de belea.Sigur amplificatorul a cedat din cauza unei proiectari defectuase, MAI ALES ca ambele canale au acelasi defect.Daca era vb de scurt pe iesire sau suprasarcini, cedau finalii, in in partea de intrare sau pilot, unde pare a fi acea zona... Link spre comentariu
Dj_david Postat Ianuarie 17, 2011 Partajează Postat Ianuarie 17, 2011 am cod de culoriar fi buna o schema ,dar nu am gasit niciundesi dupa cum se vede amplificatorul acesta este foarte rarO poza cu locul acela mi-ar fi de ajuns sa ii dau de capat, macar sa aflu ce rezistente erauDaca nu voi afla ce rezistente erau nu imi ramane decat sa scot o parte din schema de pe bord-ul respectiv, si sa incerc sa le determinPoate ajung sa fac nush ce prototip:)) cu mult fum probabilms pt replay baietii cu siguranta problema are o rezolvare insa, aceasta nu se afla la tine in primul rand trebuie urmarita schema , pe cablaj, pentru a determina ce piese mai sunt arse si care au dus in final la arderea acelor rezistente.dupa schimbarea acestora se poate trece la determinarea cu aproximatie a acelor rezistente, urmarind tensiunile care sunt in zona respectiva.eu cel putin asa as proceda in lipsa schemei Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum