Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Soba pe lemn

Vizitator

Postări Recomandate

Deschid acest subiect in speranta ca discutiile care vor urma nu se rezuma doar la mistouri,sau am mai citit/vazut.Este vorba de o soba pe lemn" elm wildfire" care se fabrica in state mai exact in Vermont,si doresc sa aflu daca in Romania exista distribuitori,am cautat pe net dar nu am gasit,iar in caz contrar variante de executie diy.Mie personal mi se pare o soba foarte eficienta in functionare.Cu respect colegilor de pe Elforum.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 6
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Dr.L

1

• Depanatorul

1

• remus68

1

• pusu

1

Top autori în acest subiect

Din cate stiu acest forum este dedicat electronistilor. Instalatiile termice se discuta pe alte site-uri............. :bataie

Tipic romanesc...daca nu te poti abtine exista retele de socializare... :bataie
Link spre comentariu

@iulian72 -ce anume nu ti-e clar din descrierea sectiunii?

DiverseCe nu se incadreaza mai sus

Desigur,in limita bunului simt,deci chestii tehnice...asa ca nu te mai da rotund
Link spre comentariu

Deschid acest subiect in speranta ca discutiile care vor urma nu se rezuma doar la mistouri,sau am mai citit/vazut.Este vorba de o soba pe lemn" elm wildfire" care se fabrica in state mai exact in Vermont,si doresc sa aflu daca in Romania exista distribuitori,am cautat pe net dar nu am gasit,iar in caz contrar variante de executie diy.Mie personal mi se pare o soba foarte eficienta in functionare.Cu respect colegilor de pe Elforum.

Pune o schema constructiva a acelei sobe, un principiu de functionare ceva, sa ne dam seama si noi daca merita construita...
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări