Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

"POCNITOARE" cu 2x10inch

Vizitator TheOne

Postări Recomandate

Vizitator TheOne

Salut , Am facut si eu un subwoofer cu 2x10inch pe compresie fara sa despart camerele pentru fiecare difuzor in parte :axe: dupa ceva teste pe muzica am observat ca la puteri mai mari pe unele frecvente difuzoarele se deplaseaza in sens opus , deci unul in fata celalalt in spate si cel ce se duce in spate face un "poc" de toata frumusetea :smt021 (daca nu ati ghicit asta se intampla pentru ca bobina loveste in magnet) solutia cred ca este despartirea camerelor astfel incat fiecare dufuzor sa fie cu incinta lui :snakeman: intrebarea mea ar fii daca cineva s-a mai lovit de problema asta ? eu pana acum am facut numai incinte bass reflex si nici alea multe ,dar nu am avut astfel de probleme :partyman:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Mircea Bartic

1

• radue

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

EU am legate 2 eurotec-uri de 10" in serie intr-o incinta cu compresie si nu am avut probleme de genul asta; se auzea ceva oarecum asemanator dar asta era din cauza distorsiunile ( m-a mancat sa le dau odata in blana cu distorsiuni mari de tot ).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări