Vizitator TheOne Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 Salut , Am facut si eu un subwoofer cu 2x10inch pe compresie fara sa despart camerele pentru fiecare difuzor in parte :axe: dupa ceva teste pe muzica am observat ca la puteri mai mari pe unele frecvente difuzoarele se deplaseaza in sens opus , deci unul in fata celalalt in spate si cel ce se duce in spate face un "poc" de toata frumusetea :smt021 (daca nu ati ghicit asta se intampla pentru ca bobina loveste in magnet) solutia cred ca este despartirea camerelor astfel incat fiecare dufuzor sa fie cu incinta lui :snakeman: intrebarea mea ar fii daca cineva s-a mai lovit de problema asta ? eu pana acum am facut numai incinte bass reflex si nici alea multe ,dar nu am avut astfel de probleme :partyman: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 ai legat cumva difuzoarele in antifaza? Link spre comentariu
Vizitator TheOne Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 nu, sunt legate bine .... Link spre comentariu
radue Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 EU am legate 2 eurotec-uri de 10" in serie intr-o incinta cu compresie si nu am avut probleme de genul asta; se auzea ceva oarecum asemanator dar asta era din cauza distorsiunile ( m-a mancat sa le dau odata in blana cu distorsiuni mari de tot ). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum