Vizitator viorelvacarus Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Salut,As dori sa adaptez una din schemele de redresor auto automat aici prezente pe forum.Am pe acasa niste tiristori pe care scrie T80N1400. Ma puteti ajuta sa gasesc caracteristicile tiristorului pentrua putea adapta corect schema?Va multumesc anticipat! Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 este un tiristor normal , duce 80 de amperi , tensiunea maxima este de 1400 volti...e simplu... Link spre comentariu
Vizitator viorelvacarus Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Multumesc foarte mult. Asta cam banuiam si eu. Ceea ce as fi eu mai interesat ar fi tensiunea si curentul de poarta, de amorsare... Link spre comentariu
Vizitator pisica matache Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Multumesc foarte mult. Asta cam banuiam si eu. Ceea ce as fi eu mai interesat ar fi tensiunea si curentul de poarta, de amorsare...Am cautat ceva date despre tiristor,nu am gasit curentul de poarta...Am gasit insa la un tiristor de 50A (T510 )..curent de amorsare ..100mALa unul de 200A (T210 )..curent de amorsare..300mALa tiristorul tau un curent de 100-120mA,ar fi suficient pt al deschide. Link spre comentariu
em2006 Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Scuze,Încerc să scriu cu diacritice titlul topicului:ţîţistor.Nu-mi iese decât cu copy-paste.Cum trebe să procedez pe o tastatură normală? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum