Vizitator danutgalati81 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Salut am un amp proson rv 2050 pe care il folosesc cu niste boxe magnat monitor 110 si un sub pioneer s-21w. Vreau sa renunt la sub (e de vanzare) pe care oricum il tin f incet (ceva de genul it dai seama ca mergea doar dupa cel il opresti) si in locul boxelor magnat (de vanzare) sa iau niste boxe mai mari. Bugetul ar fi in jur de 900 de lei (poate mai mult dar nu prea as strica banii pe boxe). Boxe ar fi destule in banii astia doar ca vor trebui sa stea aproape de perete deci am nevoie de unele cu port de bass in fata. M-am gandit la monitor audio m2 si am vazut ca mai sunt niste jamo s 426 care se incadreaza. Intre astea 2 care ar merge mai bine cu ampul meu? Alte variante? Ma intereseaza in principal pentru filme (stiu ca stereo nu e cea mai buna varianta pentru filme dar astea-s conditiile) si pe planul doi muzica. Ma intereseaza f mult sa am detalii si la volum mic dar cand e nevoie sa pot asculta si la volum mai mare fara stau cu mana pe reglaje si cu ochiul la boxe sa nu rup difuzoarele cum se intampla acum cand o melodie are bassul mai puternic. Actualul setup e f ok pt filme dar pe muzica nu e chiar ce-ar trebui. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum