Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ma poate ajuta si pe mn cnv??

Vizitator parpungel

Postări Recomandate

Vizitator parpungel

Sistem audio GENIUS SW-HF5.1 5005Il am de 5 ani.........lam folosit un an si dupaia nu lam mai folosit........pe data de 08.01.2011 lam pus inaoi intact iam bagat firele tot si am ascultat cam o ora si dupaia jumate de ora iam dat blana sa vad cum merge si dupaia nu mai mergea basu ma poate ajuta si pe mn cnv??

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• marianjoita

1

• c_anicai

1

• mariobe

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

a plecat canalul de bass sau difuzorul.

E o chestie obisnuita la ele, si eu am patit la fel. Am gasit membrana rupta de la diful de bass deoarece diful este sub puterea debitata de amplif la varf de sarcina
Link spre comentariu

desfa-l, verifica integritatea electrica si mecanica a dufuzorului de bass, conexiunile cu acesta, alimentarea amplificatorului de bass, da semnal in intrarea amplificatorului de bass si vezi daca merge asa (daca nu, defectul e acolo)... etc.si data viitoare, in vecii vecilor sa nu urci volumul unui sistem in general peste 80%! NICIODATA!

Link spre comentariu

mergi mai mult pe la scoala si ""dupaia"" scrii ceva pe a s i s n c (aici sa intelegem si noi ceva)nu vreau sa fiu rautacios ,si eu o mai comit gramatical dar tu ai scris numa tampeniieu zic sa reeditezi subiectulbuna am 12ani si caut casa pionerului,stiti unde se afla ?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări