mariobe Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 sper ca cuvintele de la subiect sa cuprinda o arie cat mai extinsa pt cautari in zadar nu v-am vizitat de o vreme bunisoara(cu regret) si vad cam aceleasi intrebari copilaresti ;cum sa fac o boxa,sau un tub sau mai stiu eu ce aberatie cu un difuzor pe care l-a gasit fiu-meu la gunoi )) - SI DE FIECARE DATA unul din cei cu experienta in domeniu e nevoit sa explice fenomenul t/s ,bla,bla,blaideea mea: eu zic ca de fiecare data cand se pun intrebari din asemenea tip adica idioate sa trimiteti noii utilizatori la un topic cu explicatia fenomenului parametrii T/S si BAN trei zile in care au timp sa citeasca cate ceva pe forumul nu sa se repeada cu topicuri de toata .....ma gandesc ca topicul meu va fi sters sau mutat pe undeva dar va rof sa va ganditi la idee eventual sa lucrati la ea Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 pe mine nu ma deranjeaza decat limbajul asta cocalaresc, manelar si necultivat... tipic alora care fac subwoofere auto, in vechi butoaie folosite la varza murata. tun de bass... sa trecem peste faptul ca nu fac diferenta intre "boxa" si difuzor... Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 nu-i vad rostu acestui subiect sa fim realisti cati dintre noi stiu sa faca o boxa adevarata ii numaram pe degete ..daca tot aveti chef de asa ceva exista bodega ... ne plangem ca vin multi cu intrebari stupide dar noi ce facem prin aceste subiecte ?umplem forumu in continuare tot de prostii ...astfel de lucruri nu-si au locul aici .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 orice mustrare este binevenita in orice curs in general... singurul motiv pentru care nu-si are rostul aici, este ca n-o s-o perceapa nici un cocalarel... oamenii trebuie educati, fara ocazia de a face diferenta intre "bine" si "rau", nu exista posibilitatea de a alege... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 sper sa nu-mi sara in cap toata breasla constructorilor de subwoofere auto , ca n-am vrut sa generalizez... Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 cine nu are rabdare sa se documenteze crezi ca poate duce la capat un proiect ?slabe sanse in domeniul asta tot timpu ai de invatat..! Link spre comentariu
mariobe Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 am anticipat ca va acest subiect fi mutat la bodega dar m-am gandit ca aici va avea parte de mai multa atentie;vreau sa spun doar ca m-am saturat de subiecte idioate si ma gandesc ca cei mai multi dintre voi v-ati saturat sa le tot explicati treaba cu fizica Link spre comentariu
rares01 Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 aici nu te contrazic ai dreptate! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum