procudin Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Am un cd-player auto Pioneer deh-3130r si nu am manual de utilizare.Am cautat si pe net dar nu am gasit nimic.Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna in care pini se alimenteaza, care sunt pentru difuzoare m-ar ajuta mult!!! Multumesc! Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Vezi daca te ajuta asta..daca seamana cu vreun model mufa.... Link spre comentariu
procudin Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 nu e bun...imi zice ca e format gresit..imi da un text document si cand intra in el imi zice format gresit Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 La mine se deschide in word... Link spre comentariu
procudin Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 nu am stiut, bine nici nu prea am stat de el, am alte prioritatimultumesc oricum Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 Ai probleme prin calculator,arhiva e perfect ok si e format word Link spre comentariu
procudin Postat Ianuarie 10, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 da asa e..nu aveam programul necesar, acum il am dar problema e ca acel document nu include si seria pe care o am eu Link spre comentariu
Vizitator madalin_xl Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 mergi la un magazin de profil si gasesti mufa la 15-20 de lei Link spre comentariu
procudin Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 incercam sa rezolv prob acasa. dar asta e..daca nu am cum o sa cumpar mufamultumesc pentru raspunsuri Link spre comentariu
djdansmart Postat Ianuarie 15, 2011 Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 incercam sa rezolv prob acasa. dar asta e..daca nu am cum o sa cumpar mufamultumesc pentru raspunsuriNu trebuie sa fie exact seria acolo..ci sa te orientezi daca corespunde cu vreo mufa de la alte pioneer din documentul ala.. Link spre comentariu
dan cod Postat Ianuarie 18, 2011 Partajează Postat Ianuarie 18, 2011 Am un cd-player auto Pioneer deh-3130r si nu am manual de utilizare.Am cautat si pe net dar nu am gasit nimic.Daca ma poate ajuta cineva sa imi spuna in care pini se alimenteaza, care sunt pentru difuzoare m-ar ajuta mult!!! Multumesc!Pune o poza cu mufa si iti trec pe ea alimentarile si difurile. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum