Vizitator vladza Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Salutare. Am 2 poze cu cablajul color a unui SBC 876 cu PIC16F/18F. Am nevoie sa stiu in ce software sunt create...poate cineva isi da seama. Link spre comentariu
Vizitator biginu Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 pai spune macar ce format sunt, din ce ai atasat nu prea iti poti da seama. Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 1. Adica spune care este terminatia fisierelor. Ce este dupa punct (literele). Link spre comentariu
Vizitator vladza Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Pozele sunt .png-uri Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 1. Este un articol interesant pe wikimedia pentru png. Link spre comentariu
MatyC Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 Omul intreaba care este programul CAD PCB ce exporta in felul asta. Ma refer la footprints si culorile folosite. Eu scot din calcul Eagle, Kicad si gEda.Alte informatii nu mai ai despre SBC-ul asta? Ca la o adica faci tu schema dupa cablaj in softul preferat. Link spre comentariu
puiu Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 1. Aduga OrCad-ul, langa celelalte softuri. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum