Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema masina de spalat Arctic B1200TA

Vizitator madi

Postări Recomandate

Vizitator madi

In primul rand, Buna ziua tuturor. Am o masina de spalat Arctic B1200TA cu probleme. In 2009 a inceput sa sara peste programe (sarea peste prespalare si evacuare apa). Nu am bagat de seama. Dar, zilele astea a inceput sa sara peste majoritatea programelor (mai putin partea de lana/delicate) si eu cum spal numa bumbac (rar lana), nu prea imi sunt de folos lana sau delicatele.Ca sa o fac sa urmeze ciclul de spalat in totalitate, roteam de doua trei ori programatorul inainte sa-l setez pe programul dorit .In unele cazuri cand nu sare programele, repeta un ciclu de spalare pana la 3 ore (asta am patit acum o saptamana). As vrea sa o repar, caci nu am bani pt. o masina noua de spalat sau de dus la un service. Ce as putea sa-i fac? Mai are sanse?Eu banuiesc programatorul (timer-ul EC4848.01A 2824750100). Are rost sa dau cu spray de contacte in el, se rezolva ceva, sau trebuie sa cumpar altul nou.Orice sugestie, sfat, este binevenit(a).PS Am un WD 40 ar merge ca spray de contacte?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• E_manuel

1

• florynyk

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Foloseste spray de contact pentru programator,cauta ceva dedicat.Atentie mare insa,nu se foloseste WD 40 ca spray de contacte,asta-i pentru rugina,o sa evapore de acolo la anu si la multi ani,pocneste masina de tot la prima alimentare.

Link spre comentariu
Vizitator madi

Pai Sprayul de contacte care il folosesc la servici are si ceva uleios in el care tot asa se evapora la pastele cailor, de aceea am intrebat de WD40. Progamatorul este mecanic cel putin asa vat eu in el , e o aglomeratie de roti dintate si came si mai are ceva in capatul lui care arata ca un motor sau un cititor de pozitie(putin probabil deoarece scrie pe el 220/240 ....)

Link spre comentariu
Vizitator madi

I-am facut baie in spray de contacte dupa ce initial am dat cu WD40. Am montat programatorul pe masina , am setat un program un program si a facut tot ciclul pana la capat. Sper sa tina cat mai mult. :dans: Oricum ma pregatesc sa gasesc alt programator asa de rezerva.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări