Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

STATIE ARSA

Vizitator diawndy

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Kytan666

1

• Dj_david

1

• md_2910

1

• TESSLA

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Pai depinde ce e stricat in ea. Avand in vedere ca e o statie de 75 W, banuiesc ca nu are componente prea scumpe si ca atare pentru a inlocui orice e stricat prin ea nu cred ca necesita o suma asa mare. Acuma mai depinde si de cine iti face reparatia...cat cere pentru manopera si de cat tii tu de mult la repunerea in functiune a aparatului respectiv...adica mai precis de valoarea sentimentala.

Link spre comentariu

dupa cum zice si tessla , depinde de tine . sunt amplificatoare bune, cu electrolitici schimbati, si reglata corect suna foarte bine si are un sunet mai cald decat chinezariile de pe piata. sunt robuste si destul de greu de ars. problema e ca fiind de constructie ruseasca sunt destul de incalcite, am lucrat in vre-o 3 pana acum si prima mi-a dat ceva dureri de cap. daca tin bine minte partea de alimentare duce bine 7294. daca e prajita tare, dai afara amplificarea , pastrezi alimentare , reglaje si vumetru, bagi 2 kituri cu 7294 si ai rezolvat. daca nu bagi mai mult de 100 ron in ea merita pastrata originala. 7294 nu are nici aceasi putere si nici acelasi sunet.

Link spre comentariu

Statia se numeste LOPTA,am si eu una ,este foarte buna are si protectii pe ea.Se merita sa o repari ,este mai greu cu tranzistorii din amplificator ca nu prea se gasesc,finalii sunt KT 818 si KT819,iar circuitele din corectorul de ton UD1B se pot inlocui si cu A741,daca nu gasesti originale sau nu ai ceva mai bun.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări