high_voltage_tm Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Hai sa intreb si eu... Am dezmembrat un "xerox" (fotocopiator din ala mare) si pe langa motoare, sursa in comutatie si alte chestii faine am luat si laseru'. Stie cineva cam ce puterea au diodele astea? Link spre comentariu
Vizitator nikkon Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 @Mikrosha si asa si tot vreau sa stiu cum sa-l fac...scheme ceva? Link spre comentariu
Mikrosha Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 @Mikrosha si asa si tot vreau sa stiu cum sa-l fac...scheme ceva?Pai n-am facut asa ceva, doar am vazut la un amic. Nu-i greu, doar ca trebuie sa sacrifici un laser de blu-ray de la o unitate defecta. O cautare scurta pe internet m-a dus la pagina:http://www.joeyhagedorn.com/2008/04/19/ ... er-pointerVad c-a folosit un LM317 ca sa alimenteze dioda laser la curent constant. Link spre comentariu
Vizitator nikkon Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 nice...thx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum