pusttiu Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 as avea nevoie de o schema cu lampa de mai sus, pot face rost de ea, dubla pentoda cu fascicol dirijat, 2 anozi, si cam 30w, da nu am gasit nik mai fain, poate are careva o schema testata ca sa vad daca renunt la aia cu gu50. sau la aia cu 6s33sms mult , pm sau aici,,, Link spre comentariu
felixx Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 Ti-am trimis pe yahoo. Link spre comentariu
felixx Postat Decembrie 12, 2005 Partajează Postat Decembrie 12, 2005 Aveti aici un link: http://www.elektronika.lt/schematic/theme/64/186/ Mai domle BULB-"Be careful with your expressions".Unii s-ar putea sa inteleaga ....exact ce vrei sa spui. Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 21, 2005 Partajează Postat Decembrie 21, 2005 as avea nevoie de o schema cu lampa de mai sus, pot face rost de ea, dubla pentoda cu fascicol dirijat, 2 anozi, si cam 30w, da nu am gasit nik mai fain, poate are careva o schema testata ca sa vad daca renunt la aia cu gu50. sau la aia cu 6s33sms mult , pm sau aici,,,Tubul 6P3C1 este dubla tetroda cu fascicul dirijat.O schema este cea a amplificatorului Priboi pe care am publicat-o in Tehnium acum 2 - 3 ani. Link spre comentariu
pusttiu Postat Decembrie 21, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 21, 2005 er fi fost mai simplu daca lasati macar nr revistei si anul,,,,, ca nu pot cauta prin toata colectia.... :( sau chiar o poza cu schema ca eu am gasit doar pose cu priboi,si nu cu shema . legat de tipul de lampa... din pagina pe care o avea eu reiesea ca e dubla pentoda si nu trioda... poate lasati si un link ca sa ne lamureasca. cu stima, florin c. Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 21, 2005 Partajează Postat Decembrie 21, 2005 er fi fost mai simplu daca lasati macar nr revistei si anul,,,,, ca nu pot cauta prin toata colectia.... :( sau chiar o poza cu schema ca eu am gasit doar pose cu priboi,si nu cu shema . legat de tipul de lampa... din pagina pe care o avea eu reiesea ca e dubla pentoda si nu trioda... poate lasati si un link ca sa ne lamureasca. cu stima, florin c.O sa incerc sa gasesc numarul in cauza si sa te informez. Oricum nu ai de cautat in toata colectia din 1970 incoace.Tetroda nu e trioda si nici pentoda, are grila 1, grila 2 ( ecran ) , NU are grila 3 ( supresoare ). Dirijarea fascicolului este facuta de 2 placi legate la catod. Link spre comentariu
pusttiu Postat Decembrie 22, 2005 Autor Partajează Postat Decembrie 22, 2005 am gresit eu cind am scris trioda, cu toate ca d-vs ati scris tetroda. la fel si cu nr revistei, ce e mai greu e ca din 90' in coace nu prea am mai cumparat revista, crescuse pretul si nici nu mai era ce fusese inainte (aparuse si concurenta ), daca stiti un link e cel mai simplu , asa pot afla si ceilalti colegi de pe forum . mie mi se pare o lampa f interesanta chiar va rog daca aveti si un traf de iesire pt ea, toate pe care le-am gasit erau pt 6p3s si unuii au zis ca merg f bn si la 6r3s-1, eu am 4 lampi si vreau sa fac o statie. cu stima , florin c. Link spre comentariu
VTP Postat Decembrie 22, 2005 Partajează Postat Decembrie 22, 2005 am gresit eu cind am scris trioda, cu toate ca d-vs ati scris tetroda. la fel si cu nr revistei, ce e mai greu e ca din 90' in coace nu prea am mai cumparat revista, crescuse pretul si nici nu mai era ce fusese inainte (aparuse si concurenta ), daca stiti un link e cel mai simplu , asa pot afla si ceilalti colegi de pe forum . mie mi se pare o lampa f interesanta chiar va rog daca aveti si un traf de iesire pt ea, toate pe care le-am gasit erau pt 6p3s si unuii au zis ca merg f bn si la 6r3s-1, eu am 4 lampi si vreau sa fac o statie. cu stima , florin c.Tubul acesta nu este raspandit in vest, unde se cunoaste numai 6P3S, tubul devenit clasic. Schema pot in cel mai rau caz sa o trimit prin posta sau fax. Transformatorul de iesire are 15 cm2, dar infasurarile trebuie calculate ptr.ca nu au fost date de producator. Doar cu 4 tuburi nu faci mare lucru pentru ca trebuie imperecheate, ceea ce prsupune sa improvizezi un catometru. Mai gandeste-te daca vrei sa te apuci de acest proiect.Am sa caut si revista intre timp. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum