MDshelll Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 salut, am o mica problema cu masina de spalat. Masina de spalat este Arctic Be1200A, problema este ca azi cand am pus-o sa spele, s-a oprit!!! A trebuit sa scot rufele si apa din ea manual, curgand apa prin casa, am deschis capacul de sus, am verificat daca are tensiune la butonul de On/Off si la condensator si sunt 220V. Nu stiti ce s-a putut intampla? Multumesc Link spre comentariu
florentinTV Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 salut si LA MULTI ANI.incearcasa apelezi la service din certificatul de garantie,chiar daca nu mai e in garantie(apropo au 3 ani)pt ca daca defectul e din placa electronica ,nu ai ce-i face.si dupa cum ne relatezi(cam putine amanunte)nu ai ce-i face.vezi ce se aprinde pe bord.anumite leduri indica o avarie,totusi verifica scurgerea si filtrul pompei de evacuare,poate nu reuseste sa de afara apa.(putine detalii).daca nu se mai aprinde nimic -sigur placa electronica. Link spre comentariu
cosmos Postat Ianuarie 9, 2011 Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 verifica inchizatorul de la hublou. Link spre comentariu
Ciprian Alexandrescu Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 Masina avea sursa arsa.I-am reparat eu sursa dar acum ramane blocata la programul intai(sintetice 30 grade) si clipeste ledul de stoarcere.Exact asa se intampla si la a mea cand rotita de programe este intre pozitii.Nu prea stiu ce sa-i mai fac.. ..numai are garantie iar omul de la arctic i-a cerut 500 de lei pentru o placa noua.. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum