Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema masina de spalat Arctic

MDshelll

Postări Recomandate

salut, am o mica problema cu masina de spalat. Masina de spalat este Arctic Be1200A, problema este ca azi cand am pus-o sa spele, s-a oprit!!! A trebuit sa scot rufele si apa din ea manual, curgand apa prin casa, am deschis capacul de sus, am verificat daca are tensiune la butonul de On/Off si la condensator si sunt 220V. Nu stiti ce s-a putut intampla? Multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• MDshelll

1

• cosmos

1

• florentinTV

1

• Ciprian Alexandrescu

1

Top autori în acest subiect

salut si LA MULTI ANI.incearcasa apelezi la service din certificatul de garantie,chiar daca nu mai e in garantie(apropo au 3 ani)pt ca daca defectul e din placa electronica ,nu ai ce-i face.si dupa cum ne relatezi(cam putine amanunte)nu ai ce-i face.vezi ce se aprinde pe bord.anumite leduri indica o avarie,totusi verifica scurgerea si filtrul pompei de evacuare,poate nu reuseste sa de afara apa.(putine detalii).daca nu se mai aprinde nimic -sigur placa electronica.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Masina avea sursa arsa.I-am reparat eu sursa dar acum ramane blocata la programul intai(sintetice 30 grade) si clipeste ledul de stoarcere.Exact asa se intampla si la a mea cand rotita de programe este intre pozitii.Nu prea stiu ce sa-i mai fac.. :sparge: ..numai are garantie iar omul de la arctic i-a cerut 500 de lei pentru o placa noua.. :nebunrau:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări