Vizitator feldan Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Buna ziua ! Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o schema de amplificator fabricat de electronica industriala bucuresti (cred) cel care are un numar mare de integrate logice si corectia de ton si volum e facut cu A273D , respectiv A274D si TDA 1028 ? Multumesc anticipat ! Link spre comentariu
Vizitator vandergraf Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 ti-a dat cineva schema pt a274? O vreau si eu daca da. Link spre comentariu
Vizitator feldan Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Buna ! Din pacate nu am primit nici un raspuns dar m-am descurcat de pe net cu datasheeturile integratelor ! Stima ! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Sînt aceleaşi cu originalele TCA730/740. Link spre comentariu
Vizitator feldan Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Da sunt exact aceleasi , la cele originale nici nu am gasit datasheet-urile doar la TDA-uri ! Stima ! Link spre comentariu
remus68 Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 o schema de amplificator fabricat de electronica industriala bucurestiPosteaza o poza cu aparatul. Link spre comentariu
Vizitator feldan Postat Februarie 4, 2012 Partajează Postat Februarie 4, 2012 Din pacate l-am facut bucati ! Pe mine ma interesa atunci sa pot folosi corectorul de ton din acest amplificator in alta aplicatie si de aceea imi trebuia schema sa pot identifica conexiunile de pe acest modul ! Dar cum v-am spus m-am descurcat si am "descusut " modulul si acum nu mai am nimic din vechiul amplificator ! Stima ! Link spre comentariu
zal Postat Februarie 5, 2012 Partajează Postat Februarie 5, 2012 Măcar o poză cu carcasa, poate ne amintim ce a fost. Ar fi fost un model de vîrf, comparabil cu ce se găsea în vest. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum