Vizitator omu1verde Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Salutare! Am un tv tunner x3m acp100 cu chip saa7130, l am folosit fara probleme pe xp. Acum am windows 7 x64 si imi cere driver saa7134. Am rasturnat internetul si am gasit orice alta versiune mai putin asta. Daca aveti vreo idee... un link... sau cineva care are deja un tunner cu chipset saa7134 sa mi up si mie driverul as fi recunoscator!... Link spre comentariu
Vizitator valentinnr1 Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Salut din cate vazui pe cd-ul tau original scrie ca acest PC TV Philips Capture 7134 functoneaza numai pe windows Win95, Win98, Win98SE, WinME, WinNT4, Win2000, WinXP, Win2003, WinVista, WinVista x64, asa ca trebie sa chemi pe cineva care se pricepe la pc-uri c sa il fenteze cumva. eu iti dau un sait dar nu cred ca te va ajuta deloc. http://xpdrivers.fr/pc-tv-philips-captu ... -3601.html dai decat download si scri ce e in casuta sper ca poate reusesti dar tot cred ca ar trebui sa chemi pe cineva specializat in pc Link spre comentariu
zanga Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Driverele de Vista nu merg? Link spre comentariu
Vizitator valentinnr1 Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 nu inteleg sa instalezi draivarul de vista pe ?pai mai mult ca siigur nor sa mearga, dar incearca oricum de pierdut nai nimic ca daca e nu functioneaza le dezinstalezi. Link spre comentariu
zanga Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Am mai incercat astfel de artificii si a mers.Nu are nimic de pierdut daca incearca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum