Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cat de buna este schema

radu8982

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radu8982

20

• hpavictor

10

• wally_gatter

5

• indy666

4

Top autori în acest subiect

O intrebare am un amplificator stricat cu un toroidal de 92-0-92Vdc cu sigurante de 12A pe sina are 2kw sau mai mult?

OFFTOPIC

Am facut o cerere/oferta la petra toroid ca sa vad cat costa si miau cerut 755,16 RON

Infasurari

Tensiune primar: 230

Frecventa: 50/60

Power: 2000

Secundar 1 volt: 60

Secundar 1 amp: 15

Secundar 2 volt: 60

Secundar 2 amp: 15

Secundar 3 volt: 10

Secundar 3 amp: 5

Secundar 4 volt: 10

Secundar 4 amp: 5

Secundar 5 volt: 18

Secundar 5 amp: 5

Diametru Interior: 50mm

Diametru Exterior: 170mm

Si cum ar veni am dat pe al meu 50ron :limb:

Link spre comentariu

Am gasit schema asta cu urmatoarele specificatii :freaza: Power 8 Ohms 170Wrms 4 Ohms 300Wrms 2 Ohms 330WrmsInput Sensitivity +1dBu for full outputInput Impedance 20kOhmDistortion <0.006% THD, 1kHz, 1dB below clip,22kHz measurement bandwidthFrequency Resp. 20Hz to 20kHz, +0/-0.2dB;<2Hz to >120kHz +0/-3dBNoise <-100dB ref full output 20Hz - 20kHzmeasurement bandwidthSlew Rate >50 V/microsecondDamping Factor >200 ref 8 OhmE facatura sau originala(dupa mine e super tare :da )

Este o bucata de schema din amplificator Crown, seria Pulse.
Link spre comentariu

Victor, nu mai fii asa acid.Trebuie si incepatorii sa poata cere sfaturi undeva. Nimeni nu s-a nascut gata invatat. Peste tot (chiar si pe acel forum serios care l-ai dat ca exemplu) apar incepatori care pun intrebari ce ii fac pe userii avansati sa zambeasca sau tot felul de elucubratii tehnice.ASta e, toti am trecut prin acel stadiu, sa nu uitam de unde am plecat. Cine vrea ii ajuta, cine nu vrea sau nu are timp ii ignora.Putem sa le atragem atentia asupra comportamentului daca este neadecvat, dar mi se pare putin deplasat sa facem presupuneri sau sa le atragem atentia intr-un mod acid inainte ca acestia sa se manifeste.Va rog ca pe viitor sa explicati userilor pe un ton mai politicos si cu mai putine atacuri la persoana cum stau lucrurile.

Link spre comentariu

Merci Victor pentru site da oricum sunt cam putine scheme am si eu site ul asta http://www.eserviceinfo.com/equipment_type/Audio_5.html

na fost greu sal gasesec :d e primu site pe google cand cauti service manuals si mai aveam un site cu o gramada de scheme

da nul mai gasesc mi sa pare ca era pe audiokarma un thread ascuns.

PS pentru cei care vor renumitul program de incinte LinearX Leap 5 il gasiti la fel de usor scrieti pe Google "Linear x leap 5 download",la fel primul site(asta daca nu l-ati gasit pana acum)sa nu luati ca pe o ofensa in sensul ca eu sunt mai destept ca voi

In legatura cu Leap daca nu am voie sa postez ceam scris sa stearga moderatorul

Link spre comentariu

dar atentie , acel forum este serios , acolo nu sunt acceptate sau tolerate cocalarisme , aberatii , ineptii sau limbaj de mess

Si acest forum este cat se poate de serios , doar ca mai se gaseste cate unul care insista in prostie si nu accepta sa citeasca regulamentul forumului !Scuze de offtopic si spor la studiat scheme !
Link spre comentariu

O intrebare am un amplificator stricat cu un toroidal de 92-0-92Vdc cu sigurante de 12A pe sina are 2kw sau mai mult?

__________________________________________________________________________________________GATA!!!...ai inceput cu una si acum dai din-truna-in-tralta.Ai primit suficiente indicatii viabile.restul le poti citi-studia si singur, alegindu-ti varianta optima confom cerintelor si pretentiilor TALE.Gata!!!...ca asa ne intindem pina la PASTE...subiecte sint o groaza ,dar nu toate odata...pa rind parinte pa rind...OFF topic
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări