wally_gatter Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 modifica-ti posturile de la butonul ala de modificat, nu posta consecutiv, ca sar adminii pe tine.. folosestii schemele pe bipolari , sunt cele mai bune , ma refer calitativ.. cat despre simetrie totala , ar fi cea mai recomandata.... Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 O intrebare ,ce rol au diodele D4,D5,D6,D7 Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 daca te referi la diodele dintre colector-emitor ai finalilor : "A flyback diode (sometimes called a snubber diode, freewheeling diode, suppressor diode, or catch diode[1]) is a diode used to eliminate flyback, the sudden voltage spike seen across an inductive load when its supply voltage is suddenly reduced or removed."... sper ca intelegi engleza Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Merci pentru raspuns.Pun si schema in simetrie totala Smecherie frate (da unde o fi superdida ) Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Probabil ca nu pricepi nimic din simbolurile alea.....................schema este proiectata numai pentru tranzistori LATERAL MOS , si sunt singurii tranzistori MOS care se pot folosi in audioDe aia nu are superdioda................mai invata ! In niciun caz nu pot fi folositi VERTICAL MOS , gen IRF , sau IRFP care au alte destinatii industriale iar schemele pe care le prezinti au un mare grad de amatorism , ce trebuiesc corectate la greu..............Uita de MOSuri Verticale !////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Sa stii ca si noi avem INTERNET ! Ba chiar mult mai bun ca al tau , al nostru are mai multe scheme ( ................ !!! )Daca vrei o schema adevarata , aproape perfecta , cu final MOS ( LATERAL ) uite aici :xxxPoti sa te apuci linistit de ea , este corecta , nu are capcane ascunse.........dpdv al sunetului poti da clasa la aproape tot ce este pe forum , daca este realizata corect . O poate depasi doar PSA 600 !!!Sper sa stii de gluma...........dar totul este adevarat ! Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Specificatiile schemei tale sunt impresionante (thd ul,banda de raspuns 10hz-1Mhz ,linearitate cu atenuare de 3db 5hz-160hz)tare Link spre comentariu
indy666 Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Merci pentru raspuns.Pun si schema in simetrie totalahttp://i51.tinypic.com/1z1wmqt.jpgSmecherie frate (da unde o fi superdida )Am facut un modul dupa schema asta cu piese din recuperari, merge bine, schema este perfect functionala.http://tinypic.com/view.php?pic=npmn9v&s=7http://tinypic.com/view.php?pic=npmn9v&s=7 Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Am facut un modul dupa schema asta cu piese din recuperari, merge bine, schema este perfect functionala. http://tinypic.com/view.php?pic=npmn9v&s=7 http://tinypic.com/view.php?pic=npmn9v&s=7 Bine de stiut. Sa vedem daca merge ce am facut eu :smt103:nu radeti Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Cred ca trbuiesc inversate intrarile in rezistentele R24 si R23.Am facut si un test Link spre comentariu
hpavictor Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 Poti fi pe drumul cel bun , dar fii atent cum legi finalii , dar de ce insisti totusi pe o schema " facatura " si nu te hotarasti sa studiezi ceva adevarat , referinta pe glob ? Majoritatea kiturilor oferite pe forum sunt superioare schemei oferite de tine , dar daca doar doresti sa inveti , este OK . Mult succes ! Link spre comentariu
Sharky Postat Ianuarie 13, 2011 Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 lasa omu sa se joace. :)Ia instaleaza si un RMAA, trage-i o masuratoare de thd, salvezi masuratorile, compari cu altele. :)Ce faci tu acolo cu masuratoarea e fix banana.Placa de sunet nu urca prea mult in frecventa. Limiteaza-te la 1kHz dreptunghiular daca ai o placa de sunet cu esantionare reala la 192kHz pe intrarea de linie. Altfel degeaba ii dai 10k dreptunghiular ca ti-l filtreaza atat din iesire cat si din intrare.Ca sa vezi semnalul nealterat ar trebui ca banda de frecventa sa fie infinita, dar in practica o banda de frecventa de 100 de ori mai mare ar fi suficienta in cazul unui amplif.Deci daca ai o placa cu esantionare la 48kHz nu are sens sa treci de 500hz dreptunghiular. Sinusoidal te poti duce linistit pana aproape de capat, adica 24kHz. Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 13, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 13, 2011 lasa omu sa se joace. :)Ia instaleaza si un RMAA, trage-i o masuratoare de thd, salvezi masuratorile, compari cu altele. Nu am facut amplificatorul decat in program nu am cum sai testez THD ul cu RMMA Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 14, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 O intrebare am un amplificator stricat cu un toroidal de 92-0-92Vdc cu sigurante de 12A pe sina are 2kw sau mai mult? Link spre comentariu
wally_gatter Postat Ianuarie 14, 2011 Partajează Postat Ianuarie 14, 2011 are 2,2kW putere de iesire , cred ca e vb de un toroidal de 2,5kW Link spre comentariu
radu8982 Postat Ianuarie 15, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 15, 2011 Am gasit schema asta cu urmatoarele specificatii Power 8 Ohms 170Wrms 4 Ohms 300Wrms 2 Ohms 330WrmsInput Sensitivity +1dBu for full outputInput Impedance 20kOhmDistortion <0.006% THD, 1kHz, 1dB below clip,22kHz measurement bandwidthFrequency Resp. 20Hz to 20kHz, +0/-0.2dB;<2Hz to >120kHz +0/-3dBNoise <-100dB ref full output 20Hz - 20kHzmeasurement bandwidthSlew Rate >50 V/microsecondDamping Factor >200 ref 8 OhmE facatura sau originala(dupa mine e super tare ) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum