Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Audax

Vizitator xob

Postări Recomandate

• Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns
Vizitator sorin6

Sal!Difuzoare Audax aici in Ro unde se pot gasi?Am auzit ca sunt dif-uri bune si accesibile!

*Bune, sunt, accesibile... relativ, dar ... nu se mi gasesc, Audax a "hotarat" sa nu mai vinda difuzoare "la bucata" de cand a fost cumparat de grupul Harman.Mai ai o sansa in FR (tara unde se produce) la e44.com, dar e doar de pe stoc si nu cred ca expediaza in RO
Link spre comentariu

Sal!am si eu o intrebare!ce parere aveti despre home cinema-ul proiectat de Joe D'Apollito,care are la baza dif.urile:Audax Ap170ZO,AP130Zo si tweeterul TM025F1?merita sa fie aduse la ''viata''?

Link spre comentariu
Vizitator sorin6

Sal!am si eu o intrebare!ce parere aveti despre home cinema-ul proiectat de Joe D'Apollito,care are la baza dif.urile:Audax Ap170ZO,AP130Zo si tweeterul TM025F1?merita sa fie aduse la ''viata''?

*Acolo unde ti-am spus eu costa 48+33+33 E cele trei difuzoare, dar de aceasta combinatie nu am auzit...Cum le comanzi, asta e o alta PB... :smt001
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări