Vizitator xob Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Sal!Difuzoare Audax aici in Ro unde se pot gasi?Am auzit ca sunt dif-uri bune si accesibile! Link spre comentariu
Vizitator Vasile Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 Bune sunt dar accesibile in nici un caz. Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 23, 2005 Partajează Postat Octombrie 23, 2005 Sal!Difuzoare Audax aici in Ro unde se pot gasi?Am auzit ca sunt dif-uri bune si accesibile!*Bune, sunt, accesibile... relativ, dar ... nu se mi gasesc, Audax a "hotarat" sa nu mai vinda difuzoare "la bucata" de cand a fost cumparat de grupul Harman.Mai ai o sansa in FR (tara unde se produce) la e44.com, dar e doar de pe stoc si nu cred ca expediaza in RO Link spre comentariu
Vizitator xob Postat Octombrie 29, 2005 Partajează Postat Octombrie 29, 2005 Sal!am si eu o intrebare!ce parere aveti despre home cinema-ul proiectat de Joe D'Apollito,care are la baza dif.urile:Audax Ap170ZO,AP130Zo si tweeterul TM025F1?merita sa fie aduse la ''viata''? Link spre comentariu
Vizitator sorin6 Postat Octombrie 30, 2005 Partajează Postat Octombrie 30, 2005 Sal!am si eu o intrebare!ce parere aveti despre home cinema-ul proiectat de Joe D'Apollito,care are la baza dif.urile:Audax Ap170ZO,AP130Zo si tweeterul TM025F1?merita sa fie aduse la ''viata''?*Acolo unde ti-am spus eu costa 48+33+33 E cele trei difuzoare, dar de aceasta combinatie nu am auzit...Cum le comanzi, asta e o alta PB... :smt001 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum