mișa Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Ce parere aveti despre acest difuzor? http://www.visaton.com/en/high_end/tief ... 0xs_8.html La simulari e deosebit. Ma refer la puterea pe care poate sa o genereze la frecvente joase, deoarece are Xmax mare. Link spre comentariu
Shambala Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Dat fiind pretul nu cred sa fie multi pe aici care sa fi riscat o constructie cu asa ceva Este urmasul lui GF 200, un dif. foarte bun - cea mai buna serie facuta de Visaton.Cu ani in urma am ascultat putin in Bucuresti 2 incinte pe 3 cai cu Tiw 200 si in ciuda asteptarilor nu am fost prea impresionat ...Am cumparat insa 2 GF 250 si sunt extrem de incantat de timbrul si sunetul lor (puse in 3 cai, BR). Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 Da, istoria o stiu si eu. De asemenea am ascultat acele GF-uri. Seria TIW nu am ascultat-o. Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 8, 2011 Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 E doar "curatzel"! Indiferent de Xmax, diametrul mic ii limiteaza performantele. La bas, un diametru mare este altfel perceput. Am lucrat cu mai multe subwoofere, de 8" sau mai mari. SPL-ul si diametrul sunt BAZA! Link spre comentariu
mișa Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 HM ai simulat ceva? Sau vorbesti din amintiri? Efectiv ma intereseaza, nu e o gluma. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum