marianjoita Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Am intrat in posesia unui aparat de radio Standard Sr 512 FL, care nu zice nimic. Ca sa-l pot repara am nevoie de schema lui. Singurul loc unde am gasit asa ceva este pe radiomuseum, dar nu o pot descarca deoarece nu am cont si nici 20 de euro ca sa devin membru. poate sa ma ajute cineva cu schema? Adresa unde se poate vedea aparatul este http://www.radiomuseum.org/r/standard_sr_n512fl.html#b Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 8, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2011 chiar nimeni nu are schema? Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 9, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 9, 2011 chiar nimeni nu are schema sau nu are cont pe radiomuseum? Link spre comentariu
marianjoita Postat Ianuarie 11, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 chiar nimeni nu are schema sau nu are cont pe radiomuseum? Link spre comentariu
bansaraba Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 Trebuie sa intelegi ca pentru fiecare schema de acolo se cer altele la schimb. Nu poti sa o iei pur si simplu. Daca ai 4 scheme care nu sunt pe radiomuseum, mi se pare ca poti sa-ti faci cont. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum