Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Lista preturi P-audio

Vizitator sylver69

Postări Recomandate

• Răspunsuri 13
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Bogdi16

1

Top autori în acest subiect

Pai pe lista aia sunt preturile de la ce vei gasii! Spre exemplu tie iti trebuie hp12 W din cate stiu (corectati dak gresesc) nimeni nu le distribuie adik nu se gasesc. Lista aia contine difurile care au venit cu acest transport.

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

Este si HP-12W in acest transport .Paudio fabrica vreo 650 de tipuri de repere . Unele sint depasite , altele sint prea scumpe pentru Romania , altele nu pot fi vindute decit si numai catre anumiti clienti importanti , altele sint pentru destinatii speciale si neinteresante pentru RO .Daca o sa-mi dai o lista cu difuzoarele care prezinta interes pentru tine , iti promit ca o sa pun preturile la care pot fi aduse in tara .Apropo ,Nu cred ca ai cum sa faci comanda pe site .Vor da mesajului tau forward catre distribuitorul din RO .

Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA

De al 1 decembrie 2004 denumirea comerciala pentru difuzoare este PAAcoustic .La englezi este siteul vechi si informatiile de acum 3 ani .Intre timp au aparut ceva modificari .

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări