Vizitator sylver69 Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Daca este vreunul printre voi care are lista de preturi pentru difuzoarele de la P-Audio il rog sa o mi-o dea.Mersi fain. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 http://www.hi-end.ro/discutii/viewtopic.php?t=1513 Link spre comentariu
Vizitator sylver69 Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 dar nu e pretul la toate. nu ai lista completa? eu mi-am luat de pe site-ul lor catalogul intreg si as vrea sa am si preturile lor.mersi oricum si pentru atat. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Pai pe lista aia sunt preturile de la ce vei gasii! Spre exemplu tie iti trebuie hp12 W din cate stiu (corectati dak gresesc) nimeni nu le distribuie adik nu se gasesc. Lista aia contine difurile care au venit cu acest transport. Link spre comentariu
Vizitator sylver69 Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 te cam insli. vreau ceva super tare. ma intereseaza pretul informativ, ca o comanda pot sa fac direct la ei pe site daca nu e available in romania. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Este si HP-12W in acest transport .Paudio fabrica vreo 650 de tipuri de repere . Unele sint depasite , altele sint prea scumpe pentru Romania , altele nu pot fi vindute decit si numai catre anumiti clienti importanti , altele sint pentru destinatii speciale si neinteresante pentru RO .Daca o sa-mi dai o lista cu difuzoarele care prezinta interes pentru tine , iti promit ca o sa pun preturile la care pot fi aduse in tara .Apropo ,Nu cred ca ai cum sa faci comanda pe site .Vor da mesajului tau forward catre distribuitorul din RO . Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Apropo , Firma germana Intertechnik este distribuitorul pentru PAudio si Selenium . Vreti sa vedeti cu ce preturi se comercializeaza difuzoarele Selenium si PAudio in Germania ? http://www.intertechnik.de/ Link spre comentariu
Vizitator sylver69 Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Cel mai mult m-ar interesa seria SD de 15 sau 21 inch. Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 SD12 = 750 LeiSD15 = 900 LeiSD18 = 1100 LeiSD21 = 2300 LeiPreturile sint cu TVA .Se pot aduce in urmatorul transport dar nu mai devreme de 90 de zile de acum in colo . Link spre comentariu
Vizitator sylver69 Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Sa inteleg ca sunt available si in Ro?Altceva asemanator cu astea SD mai sunt....poate ceva mai powerfull? Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 Orice este available , cu exceptia difuzoarelor facute pentru utilizatorii OEM . Link spre comentariu
Vizitator sylver69 Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 mersi fain de info si pentru lista de preturi. Link spre comentariu
Vizitator sylver69 Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 mai am totusi o intrebare. eu vad 2 sigle diferite. care e faza p-audio si paudio....una e pe situl p-audio.co.uk si alta pe paudioacoustic... Link spre comentariu
Vizitator DJ DNA Postat Octombrie 22, 2005 Partajează Postat Octombrie 22, 2005 De al 1 decembrie 2004 denumirea comerciala pentru difuzoare este PAAcoustic .La englezi este siteul vechi si informatiile de acum 3 ani .Intre timp au aparut ceva modificari . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum