Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Cablu RS232 to usb

Vizitator marius2010

Postări Recomandate

• Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• volhov

1

• Blind

1

• Dr.L

1

• joeoancea

1

Top autori în acest subiect

Salut. As dori sa vorbesc cu cineva din Arad, daca se pricepe la realizarea unui cablu RS232 to USB. Cat costa si cand poate fi facut. In comert nu exista sau nu am gasit eu. Este urgent! Mail: [email protected]

Nu prea merita sa-l faci.

Gasesti in magazine :

http://www.conectica.ro/display/1-1-640 ... RS232.html

http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ts_id=3168

sau pe okazii .

Succes!

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

rs232 to USB nu prea se poate.... serialu de la calculator nu e plug and play... nu o sa iti recunoasca nimic din usb... sa nu mai vorbim de viteza diferita de lucru...Daca vrei USB tu RS232 se gasesc de cumparat , relativ ieftine si merg, testate

Link spre comentariu

Daca vrei o solutie ieftina atunci cumpara un cablu de date pentru un telefon nokia si in interior gasesti un chip FTDI sau unul compatibil si cu putin lucru(10min) ai un cablu USB to RS232. Invers iti recomand o placa de extensie pe PCI cu sloturi seriale.

Link spre comentariu
  • 3 ani mai târziu...
Vizitator sorelu

Salut, ma puteti ajuta si pe minela un proiect? trebuie sa fac un circuit cu o matrice 7x5, acesta sa il pot comanda din Pc. sa scriu un text la pc si sa imi afiseze pe matrice. totul fara microcontroler. am citit ca ini trebuie un executabil in C unde sa introduc textul respectiv.  

Va multumesc!

Link spre comentariu

Nu prea ai postat la topicul potrivit dar poate un moderator va muta unde trebuie . 

Trebuie mult mai multe detalii. Mai întâi dacă proiectul trebuie realizat doar teoretic sau și practic. Apoi , care este tema ta - soft-ul sau hard-ul ? Pe urmă cum trebuie făcută legătura între PC și montajul tău ? 

După ce răspunzi la astea s-ar putea să mai fie și altele.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări