Vizitator marius2010 Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Salut. As dori sa vorbesc cu cineva din Arad, daca se pricepe la realizarea unui cablu RS232 to USB. Cat costa si cand poate fi facut. In comert nu exista sau nu am gasit eu. Este urgent! Mail: [email protected] Link spre comentariu
volhov Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Salut. As dori sa vorbesc cu cineva din Arad, daca se pricepe la realizarea unui cablu RS232 to USB. Cat costa si cand poate fi facut. In comert nu exista sau nu am gasit eu. Este urgent! Mail: [email protected]Nu prea merita sa-l faci. Gasesti in magazine : http://www.conectica.ro/display/1-1-640 ... RS232.html http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ts_id=3168 sau pe okazii . Succes! Link spre comentariu
Dr.L Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Avem si pe forum de vanzare... Link spre comentariu
Blind Postat Ianuarie 7, 2011 Partajează Postat Ianuarie 7, 2011 Pune anunt la cumparari si renunta la idee. Link spre comentariu
joeoancea Postat Februarie 10, 2011 Partajează Postat Februarie 10, 2011 rs232 to USB nu prea se poate.... serialu de la calculator nu e plug and play... nu o sa iti recunoasca nimic din usb... sa nu mai vorbim de viteza diferita de lucru...Daca vrei USB tu RS232 se gasesc de cumparat , relativ ieftine si merg, testate Link spre comentariu
shebu_18 Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Daca vrei o solutie ieftina atunci cumpara un cablu de date pentru un telefon nokia si in interior gasesti un chip FTDI sau unul compatibil si cu putin lucru(10min) ai un cablu USB to RS232. Invers iti recomand o placa de extensie pe PCI cu sloturi seriale. Link spre comentariu
Vizitator sorelu Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Salut, ma puteti ajuta si pe minela un proiect? trebuie sa fac un circuit cu o matrice 7x5, acesta sa il pot comanda din Pc. sa scriu un text la pc si sa imi afiseze pe matrice. totul fara microcontroler. am citit ca ini trebuie un executabil in C unde sa introduc textul respectiv. Va multumesc! Link spre comentariu
UDAR Postat Iulie 20, 2014 Partajează Postat Iulie 20, 2014 Nu prea ai postat la topicul potrivit dar poate un moderator va muta unde trebuie . Trebuie mult mai multe detalii. Mai întâi dacă proiectul trebuie realizat doar teoretic sau și practic. Apoi , care este tema ta - soft-ul sau hard-ul ? Pe urmă cum trebuie făcută legătura între PC și montajul tău ? După ce răspunzi la astea s-ar putea să mai fie și altele. Link spre comentariu
unuldinei Postat Iulie 21, 2014 Partajează Postat Iulie 21, 2014 Cel mai superb site pentru adaptoare CDC ... http://www.recursion.jp/avrcdc/cdc-232.html eu l-am facut pe cel cu Attiny 2313 si merita sa-l faci daca ai timp de asa ceva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum