Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nordmende spectra 8332

Postări Recomandate

Buna ziua,domnilor, si "La multi ani " pe anul acesta.Am nevoie de o schema pentru acest tip de televizor ,am cautat-o dar in zadar.Este construit cu :tda 3506/ tda 4610/tda 1950 /tiristor asimetric pentru baleiaj vertical/alimentarea se face cu un transformator de retea masiv/etaje finale audio stereo cu tranzistoare/procesor in capsula smd-nu se intelege ce scrie pe el/cale -comuna cu selector integrat.Am gasit "decedate" rezistentele :rl 63 si rl 26 (sunt facute scrum). Multumesc!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• aluneanu

3

• Toni Marginean

2

• FLORIN IORDACHE

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Toni Marginean

Defectarea rezistentei RL26 este provocata de defectarea transformatorului de linii (varianta cu blider) sau a triplorului (in varianta cu triplor).

Link spre comentariu

deocamdata nu pot spune nimic pentru ca nu pot deschide fisierul descarcat nici cu adobe reader-7 si nici cu adobe reader-9.Intr-adevar trafo-linii este cu triplor.Tipul de sasiu nu-l stiu , nici hartia de pe capac nu o mai are,am gasit modelul scris pe o hartie -pe tubul cinescop.

Link spre comentariu

Scuzati-mi intarzierea,da, intr-adevar acesta ar fi sasiul ,cu deosebirea ca amplificatoarele audio sunt realizate cu componente discrete(este tranzistorizat).Am rezolvat problema,multumesc mult celor ce m-au ajutat. Seara buna !

Link spre comentariu
Toni Marginean

Cred ca ar fi de datoria dumneavoastra sa spuneti colegilor de pe forum cum ati rezolvat defectiunea. Ar fi pe viitor si altora de folos. Stima!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări