maverik_ro Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 de acord cu CBI .... spor la izolat .... Link spre comentariu
Vizitator Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 deci mai zic odata......tolele filtrului bun sunt izolate cu un lac de aceea am frecventele care trebuia sa le am in boza....filtrul cu buba are contact intre tole=pierderi de curenti turbionari(magnetic pt cei ce nu inteleg)= nu mai am basii care erau inainte....intre spire nu am nici un scurt.....tolele nu au nici o legatura cu cablaju ele au un efect de a controila ce frecvente sa se piarta si numa asa ca idee da si tolele de la orice traf sunt idolate intre ele cauta si pe googleakm k topicul nu are nici o vreme e parerea ta personala ....se pare k mai ai de citit unpic despre chestii dasteadaca tie ti s-a dus dracu' lacul de pe tole de la temperaturile inalte, totusi, ce te face pe tine sa crezi ca undeva in bobina aia nu ai si ceva spire in scurt? cum ai tras tu concluzia asta? Link spre comentariu
CBI Postat Ianuarie 10, 2011 Partajează Postat Ianuarie 10, 2011 posibil ca bobina sa fie buna,nici macar nu a precizat ce valori actuale au inductanta si dcr-ul comparativ cu cealalta si i s-a pus pata pe 'izolatia' tolelor ,poate din simplul motiv ca nu mai seamana la aspect intre ele...(din cauza unui mic accident sau poate asa au fost din fabrica, nu e exclus)oricum,nu are rost sa-ti mai bati capul,noi ceilalti mai avem multe de invatat ,ne-a fost recomandat gogu' pt studiu... sa purcedem Link spre comentariu
Vizitator araboiu Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 oricum am deviat cu mult de a subiect..multiumesc pt timpul acordat si imi cer scuze pt deranj Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 11, 2011 Partajează Postat Ianuarie 11, 2011 @araboiuDaca tot vrei sa primesti raspunsuri competente atunci iti recomand sa mai lucrezi la exprimare; cred ca tu nu ai auzit tu de semne de punctuatie, majuscule si scrierea corecta a cuvintelor, asa ca ai putea sa le multumesti sincer celor care s-au chinuit sa-ti raspunda si sa-ti descifreze mesajele. Ma mira cum de in ultimul tau mesaj ai folosit punctele de suspensie Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum