Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Identificare strung

Vizitator krokodilu

Postări Recomandate

Vizitator krokodilu

Cel mai simplu si cel mai ieftin, este sa le torni din beton armat, cav la interior, urmand ca apoi sa realizezi sistemul de prindere pentru placile de fixare ale strungului.

Pentru mine cel mai simplu si mai ieftin (si mai placut)este sa fac un banc din lemn.Betonul are un urias impact negativ asupra mediului inconjurator, iar din lemnul din care as face cofrajul pentru beton, mai degraba fac direct un banc si scap de cheltuiala cu cimentul si fierul beton+timpul de intrare in priza al betonului.Oricum, ideea este interesanta, poti pune o poza cu o astfel de metoda de instalare a unui strung de banc?
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• boederyakumo

5

• PL500

1

Nu cred ca trebuie sa te grabesti cu concluzii, inainte de a face calculele. Poze nu pot sa pun, pentru ca nu am realizat personal asa ceva. Am auzit insa de astfel de incercari si intr-adevar mi s-a parut ideea foarte interesanta. In schimb pot sa te indrum aici pentru a vedea cum am realizat eu personal un banc din lemn pentru un strung cam de aceleasi dimensiuni. Sunt figurate doar elementele de structura ale bancului, fara blat - pe care ti-l adaptezi din scandura pe care o gasesti. Gasesti inclusiv dimensiuni orientative. Cel de al 5-lea picior se va amplasa in zona de sustinere a capatului dinspre papusa mobila a strungului, celalalt capat se va amplasa in zona celor doua picioare de capat ale bancului. Restul bancului, eu l-am destinat amplasarii unui polizor si a unei menghine de lacatuserie de 70 mm.

Link spre comentariu
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator krokodilu

Am achizitionat astazi din talcioc un universal cehoslovac,TOS,nefolosit,cu bacuri de schimb, cheie, suruburi de prindere, in cutia lui originala.Diametrul 125.Are cineva la schimb un universal cu diametrul 100?Cel de 125 incape cam la limita pe strung: cind ies bacurile inafara gabaritului universalului ating in batiu.Daca nu gasesc sa-l schimb, pina la urma il pun pe asta de 125.

Link spre comentariu

Am un universal de Ø115. Are la unul din sateliti un dinte sarit. Nu ma deranjeaza sa-l schimb cu unul putin mai mare, daca nu primesti alta oferta. Nu am pentru el decat bacuri, nu si contra-bacuri.

Link spre comentariu
Vizitator krokodilu

Am un universal de Ø115. Are la unul din sateliti un dinte sarit. Nu ma deranjeaza sa-l schimb cu unul putin mai mare, daca nu primesti alta oferta. Nu am pentru el decat bacuri, nu si contra-bacuri.

Multumesc de oferta, dar vreau tot unul nou la schimb.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări