Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

ce parere aveti de amplificatorul asta?poze

Vizitator gabriel03

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Spitfire

4

• zal

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

E greu sa-ti formezi o parere numai vazand cum ARATĂ un amplificator, tinand cont ca scopul e sa se AUDĂ bine...de aratat arata rau, dar nu inseamna ca se aude tot asa...daca amatorul a pus suflet(stiinta+vointa), atunci poate fi bun dupa cum se aude...oare asta cum se...aude?! :da

Posted Image

Link spre comentariu

Care sa fie facut de amator? Al doilea, cel din poza mea? E de amator, dar amator cu posibilitati tehnice si pecuniare...Mr. Tidal nu se joacă...cum o suna, dânsu` stie, dar cred ca nu prea rau, "moşii" audio laterali, nu-s rai deloc...intrebare: de ce primul amplificator are doua trafuri, unul toroidal si unul E+I? E cu alimentare diferentiala si unul din trafuri e pt. ramura pozitiva, iar celalalt pt. cea negativa? Sau cel E+I e pt. preu si alte jucarele, iar toroidalul tine singur finalul?

Link spre comentariu
Vizitator gabriel03

Care sa fie facut de amator? Al doilea, cel din poza mea? E de amator, dar amator cu posibilitati tehnice si pecuniare...Mr. Tidal nu se joacă...cum o suna, dânsu` stie, dar cred ca nu prea rau, "moşii" audio laterali, nu-s rai deloc...intrebare: de ce primul amplificator are doua trafuri, unul toroidal si unul E+I? E cu alimentare diferentiala si unul din trafuri e pt. ramura pozitiva, iar celalalt pt. cea negativa? Sau cel E+I e pt. preu si alte jucarele, iar toroidalul tine singur finalul?

nu pricep ce ai psus deoarece nu sunt in domeniu.eu spuneam ca al meu e facut de amator,cum afirmi tu.(asa am inteles).al meu se poate alimenta si la 24v,la asta te referi nu?ca sa completez,este un amplificator de linie.nu vreau sa crezi ca nu am respect fata de tine.eu am acest amplificator la vanzare si toti spun ca e piperat pretul.am pus poze cu el desfacut fara firma la vedere pentru a vedea parerea celor care se pricep.multumesc ,inca o data
Link spre comentariu

Inteleg, daca se aude bine si sunteti multumit, e ok, dar fara schema electrica si provenienta/starea actuala a componentelor, orice parere e aproape arbitrara...eu intrebam de rolul celor doua transformatoare de retea, de ce doua...cat despre o tensiune de alimentare de numai 24V, ma feresc sa spun ceva, poate chiar asta e rolul celui de-al doilea traf, face parte dintr-un convertor care ridica tensiunea de 24V la +-90V, desi...e doar o ipoteza. :rade:

Link spre comentariu
Vizitator gabriel03

Inteleg, daca se aude bine si sunteti multumit, e ok, dar fara schema electrica si provenienta/starea actuala a componentelor, orice parere e aproape arbitrara...eu intrebam de rolul celor doua transformatoare de retea, de ce doua...cat despre o tensiune de alimentare de numai 24V, ma feresc sa spun ceva, poate chiar asta e rolul celui de-al doilea traf, face parte dintr-un convertor care ridica tensiunea de 24V la +-90V, desi...e doar o ipoteza. :rade:

sa nu mai vorbesc pe langa.este vorba de amplificatorul de la rcf up4161,
Link spre comentariu

E clar un amplif mono de radioficare, cu ieşirea pe trafo de linie, aproximativ 200W putere (totuşi mi se pare mic trafo de alimentare). Se poate modifica în ieşire normală dacă trafo e cu primar simplu.

Link spre comentariu

Mai mult ca sigur are dreptate Zal, e un amplificator pt. radioficare, sau sonorizarea unor spatii largi, etc, are iesiri multiple pe traf, asta explica prezenta acelui traf. :rade:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări