Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Un sfat despre boxe Philips F9432 , please...

brainsmartman

Postări Recomandate

• Răspunsuri 2
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• brainsmartman

2

• BF37

1

Top autori în acest subiect

Nu am cum sa stiu cum suna boxele astea , dar am ascultat ceva asemanator de la Technics. Banuiesc ca nu sant boxe pe 4 cai ( 4 difuzoare ) ci 3 cai cu membrana pasiva ( dreptunghiul de jos ). Technics-urile sunau destul de bine , membrana pasiva ajuta la accentuarea frecvantelor joase , deci posibil ca si aceste Philips-uri sa sune bine ( mai ales ca au fost construite intr-o era cand calitatea sunetului era criteriu de selectie ). Daca vrei sa achizitionezi asa ceva , trebuie sa le asculti mai intai !!!

Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Nu am cum sa stiu cum suna boxele astea , dar am ascultat ceva asemanator de la Technics. Banuiesc ca nu sant boxe pe 4 cai ( 4 difuzoare ) ci 3 cai cu membrana pasiva ( dreptunghiul de jos ). Technics-urile sunau destul de bine , membrana pasiva ajuta la accentuarea frecvantelor joase , deci posibil ca si aceste Philips-uri sa sune bine ( mai ales ca au fost construite intr-o era cand calitatea sunetului era criteriu de selectie ). Daca vrei sa achizitionezi asa ceva , trebuie sa le asculti mai intai !!!

Intre timp, le-am cumparat, le-am ascultat, se aud super. Aveai dreptate, calitatea era criteriu de selectie.

Cu multumiri, se poate inchide.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări