Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sistem sonorizare

Postări Recomandate

Salutare, Intentionez sa imi cumpar ce este necesar pt a putea tine sonorizari la diferite evenimente.Intrebarea mea este ce trebuie sa imi cumpar ca sa pot face o sonorizare de calitate?Eu am pus muzica intr-o discoteca si sistemul era compus din doua statii,un mixer de studio,4 boxe si pt fiecare doua le era atribuit un subwoofer(cred ca subwoofer era)si un crossover.Acum ideea este daca s-ar putea face un sstem de sonorizare calitativ dar daca se poate renunta la crossover sau subwoofer sau si ele sunt neaparat necesare? Va rog sa ma indrumati putin ca daca ma apuc sa dau banii sa nu ii dau degeaba! Multumeswc anticipat!

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• vitamina

3

• dan cod

2

Top autori în acest subiect

Va rog,o parere pt statiile si boxele Bheringer sau LD System?Cam de atat am bani!Sunt bune,proaste,orice numai sa imi fac o idee! Multumesc!

Eu am facut mai multe sonorizari cu scule behringer si la pretul la care sunt sunt ok.Depinde unde vrei sa faci sonorizare ,in aer liber in sala cat de mare?si in functie de asta iti cumperi sculele.Ce vrei sa sonorizezi muzica life(cu instrumental live chitara,chitara bass ,tobe etc sau playback)conteaza foarte mult aceste aspecte.
Link spre comentariu

Eu doresc sa pun muzica la evenimente gen majorat,botez,adica mai mult in incaperi inchise;mi s-a mai intamplat sa am sonorizari si in curti afara dar f rar.Muzica provine de la un laptop printr-un mixer de DJ la care este conectat amplificatorul. Multumesc oricum!

Link spre comentariu

q

Eu doresc sa pun muzica la evenimente gen majorat,botez,adica mai mult in incaperi inchise;mi s-a mai intamplat sa am sonorizari si in curti afara dar f rar.Muzica provine de la un laptop printr-un mixer de DJ la care este conectat amplificatorul. Multumesc oricum!

Eu recomand pentru asa ceva boxe active(nu mai ai nevoie de amplif plus ca difurile sunt corelate ca si putere cu ampliful din boxa),si in functie de cerinte diferite marci
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări