gogutu Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 salutatre la toata lumea.am si eu o intrebare:stie cineva o soba pe motorina poate fi modificata sa mearga cu ulei ars?daca da as vrea si eu cateva sfaturi,sau eventual idei,ca am o soba pe motorina si zace intrun colt de magazie de vreo 5-6 ani,pacat de banii care iam dat pe ea,si ulei ars slava domnului gasesti la un pret de nimic pentru ca multi vor sa scape de el Link spre comentariu
yo9gcc Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Salut!Dupa cum am mai vazut pe la TV se facea o preincalzire a uleiului inainte de a intra in injectoare, nu mai stiu pe la ce temperatura dar daca mai cauti pe net sigur o sa gasesti ceva util. Dar vorba aceia ,,Incercarea moarte nu are,,. Link spre comentariu
gogutu Postat Ianuarie 6, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 multumesc de raspuns m-i s-a aprins o scanteie in creier si cred ca stiu cum sa rezolv problema.multumesc inca odata esti un geniu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum