mitik Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Buna ziua.La multi ani!!!Anul nou sa fie pntru toti mai bun ca toti anii trecuti.Va rog am nevoie de o schema tv care sa foloseasca microcontrolerul saa5290zp/044.Am ne voie de SAA5290ps/082, nu am gasit nicaieri in Iasi , am gasit doar saa5290zp/044. si nici datashhet pentru acesta nu am gasit, ca sa vad daca a/si putea sa/l inlocuesc cu acesta ............zp/044. Va multumesc mult. Link spre comentariu
gl 04 eyc Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 Datasheet.com - philips datasheet - pag.197 Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Ianuarie 6, 2011 Partajează Postat Ianuarie 6, 2011 pentru saa5290zp , data-sheetul general este prezentat in link-ul urmator... http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet- ... 290ZP.html ceea ce este scris dupa slash reprezinta particularizarea / destinatia respectivului procesor...! in cazul dvs , /044 este folosit in tvc-uri marca samsung...! Link spre comentariu
mitik Postat Ianuarie 16, 2011 Autor Partajează Postat Ianuarie 16, 2011 Buna Va multumesc mult pentru raspuns, nu pot sa folosesc decit originalul, am incercat cu cu alta terminatie si nu functioneaza normal , nu pot seta posturi , nu pot intra in meniu, fiecare cu alta problema . Asa ca voi face comanda . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum